Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα απρόοπτο περιελάμβανε το τελευταίο γύρισμα επεισοδίου του Masterchef, καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει εκτάκτως την ώρα που οι παίκτες διαγωνίζονταν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Ανέβηκαν οι τόνοι λόγω MasterChef - «Είσαι μες στα νεύρα σήμερα»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διέκοψε προκειμένου να ανακοινώσει την έκτακτη αποχώρησή του από τα γυρίσματα, μετά από έντονους πόνους στο χέρι του, ζητώντας την κατανόηση των παικτών.

«Θα σας αφήσω στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη και του Πανούλη. Έχω πάθει μια σοβαρή ζημιά στο χέρι και θα σας αφήσω με τον Σωτήρη και τον Πάνο και θα σας ξαναδώ αύριο εγώ, έτσι; Με συγχωρείτε γι’ αυτό. Θα μάθω όλες τις λεπτομέρειες αύριο. Καλή επιτυχία», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε με χιούμορ: «Έφυγε ο ένας, πάμε και για τον δεύτερο. Ησυχία, έχει και μια μιζέρια συνήθως ο Λεωνίδας», είπε ο κριτής του Master Chef ο οποίος παρέμεινε στο πλατό μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA