Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Παναγιώτα Βλαντή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα reality με τα οποία δεν φάνηκε να έχει... καθόλου καλή σχέση, τονίζοντας πως αρκετά από αυτά υποβιβάζουν τη θέση της γυναίκας. «Διαφωνώ ιδεολογικά με κάποια ριάλιτι που υποβαθμίζουν τη γυναίκα και τη θέση της στην κοινωνία. Παλεύουμε τόσο καιρό και λέμε πως πρέπει να είναι η γυναίκα αλλά κι ο άντρας ακόμα και ξαφνικά βλέπεις τη γυναίκα να ξεκατινιάζεται με μία άλλη.

Όχι μόνο στο The Bachelor κι αλλού. Δεν έχω δει το MasterChef και πολύ λίγο το GNTM. Δεν μου αρέσει αυτό κι όλες οι δοκιμασίες που βάζουν στα παιδιά ή την αυστηρότητα και τη σκληρότητα που τους μιλάνε. Δε μου αρέσει που φέρονται σκληρά σε ανθρώπους για να κάνουν νούμερα» είπε η Παναγιώτα Βλαντή και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο της Σιλβή στα «Μαύρα Μεσάνυχτα»:

«Τι να πω… είναι από τις ωραιότερες δουλειές μου, τη λατρεύω. Είχαμε τρομερή χημεία, γνωριζόμασταν με τα παιδιά από τη δραματική σχολή. Είμαστε φίλοι. Για μένα είναι μεγάλο καμάρι αλλά δεν θέλω να κολλάω σε έναν ρόλο. Πάντα έπαιζα κορίτσια της διπλανής πόρτας και ξαφνικά έρχεται αυτή η τύπισσα και τα ανατρέπει όλα, δεν το περίμενα. Την αγαπώ πολύ τη ''Σιλβή''.

Της χρωστάω πολλά γιατί με έκανε κι εμένα να ξεπεράσω πολλά δικά μου προσωπικά ζητήματα, απενοχοποιήθηκα πολύ. Δεν ταυτίστηκα απλά με ήγε αρκετά παρακάτω, για πρώτη φορά στη ζωή μου, χαλάρωσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA