Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Μάρτιο, το Netflix επιστρέφει με original παραγωγές, που αναμένεται να συγκινήσουν, να καθηλώσουν και να συζητηθούν. Μετά τον άκρως επιτυχημένο Φεβρουάριο, μέσα στον οποίο είδαμε τον «Απατεώνα του Tinder» και το «Inventing Anna» να κατακτούν την παγκόσμια κορυφή στις τάσεις προτιμήσεων των χρηστών, η streaming πλατφόρμα επιθυμεί να πραγματοποιήσει έναν εξίσου εντυπωσιακό μήνα.

Γι' αυτό και αυτή την εβδομάδα θα δούμε να κάνουν πρεμιέρα στο Netflix δύο σειρές και δύο ταινίες με πρωτότυπο περιεχόμενο. Τι επιλέγουμε, λοιπόν;

Βίκινγκ: Βαλχάλα

Στο σίκουελ του «Βίκινγκ», έχουν περάσει εκατό χρόνια και μια νέα γενιά θρυλικών ηρώων αναδύεται για να διαμορφώσει το δικό της πεπρωμένο — και να γράψει ιστορία. Βρίσκεται ήδη στο Netflix.

Διαβάστε ακόμη: Σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου: H ταινία που έκανε ρεκόρ προβολών και «στοίχειωσε» τη σχέση μητέρας - παιδιού

Χειρότερος Συγκάτοικος στην Ιστορία - Worst Roommate Ever (1/3)

Βίαιοι απατεώνες. Αδίστακτοι δολοφόνοι. Τρομακτικές αληθινές ιστορίες αποκαλύπτουν στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες συγκατοίκησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Κόντρα στον Πάγο (2/3)

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία για τη φιλία, την αγάπη και τη συναρπαστική δύναμη της συντροφικότητας, καθώς δύο άντρες βρίσκουν αποδείξεις ότι η Γροιλανδία είναι ένα νησί, παλεύοντας πρώτα με ακραίες συνθήκες στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν.

Σαββατοκύριακο στην Κροατία (3/3)

Όταν η κολλητή της εξαφανίζεται σε ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια στην Κροατία, η Μπεθ σπεύδει να ανακαλύψει τι έγινε. Όμως κάθε στοιχείο οδηγεί σε μια νέα εφιαλτική πλάνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA