Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πόλεμος της Ουκρανίας έχει βάλει στον «πάγο» οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με την εγχώρια showbiz, ωστόσο στο Τηλεκοντρόλ θα προσπαθούμε καθημερινά να σας «σερβίρουμε» όλα τα νέα, που έχουμε στη φαρέτρα μας. Καλή εβδομάδα, λοιπόν.

Χαμός με το κόκκινο σακάκι της Αγγελικής Νικολούλη

https://twitter.com/8hGw6i0d0ubplDI/status/1497604682793070596?ref_src=twsrc^tfw

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του κόκκινου σακακιού από την Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της Παρασκευής (25/2) και όταν η παρουσιάστρια ασχολούταν με το θέμα των νεκρών παιδιών της Πάτρας. Τουλάχιστον έτσι συμπέραναν οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι ανέσυραν μία ατάκα της δημοσιογράφου από το βιβλίο της με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα».

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Απορώ πώς δεν έχει αυτοκτονήσει από τύψεις» - Τι έγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πιο συγκεκριμένα, στο βιβλίο της η Αγγελική Νικολούλη αναφέρει μεταξύ άλλων πως «όταν φοράω κόκκινα, γνωρίζω τον δολοφόνο», ενώ κόκκινο σακάκι την είχαμε δει να φοράει και το βράδυ που η εκπομπή της ασχολήθηκε με την υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά

https://twitter.com/BaabaaLouu/status/1497322146263179272?ref_src=twsrc^tfw

Επιστρέφει με νέα σειρά ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες σκηνοθέτες, ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην τηλεόραση με μια νέα σειρά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24. Αυτή θα είναι το «Μισό Παιδί», η οποία θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ και πρόκειται για ένα δράμα, με έντονα στοιχεία θρίλερ. Μια κατηγορία άλλωστε, την οποία γνωρίζει αρκετά καλά ο Κοκκινόπουλος. 

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Αντώνης Ράπτης, ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι, μπήκε στην τάξη του μονοθέσιου σχολείου μ’ ένα κλεμμένο πολυβόλο, σκότωσε τον δάσκαλο κι όλους σχεδόν τους φίλους του, κι έπειτα αυτοπυρπολήθηκε. Το μακελειό συντάραξε το ακριτικό χωριουδάκι, αλλά η αστυνομία έκλεισε τον φάκελο εν τάχει, με αφορμή μια ερωτική απογοήτευση, που έκανε τη ζήλια του νεαρού, φονικό όπλο. Μένει να δούμε βέβαια σε ποιο κανάλι θα προβληθεί και πότε.

Το «Ντέρτι» θα πρέπει να περιμένει

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε εδώ και καιρό, το συγγραφικό δίδυμο των Άγριων Μελισσών, ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσομπάνη, ετοιμάζει μια νέα σειρά που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1, παίρνοντας τη θέση του άκρως επιτυχημένου πρότζεκτ.

Οι «Μέλισσες» θα ολοκληρωθούν φέτος μετά από τρεις συνεχόμενες σεζόν, με τον σταθμό να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη τους. Η σειρά «Ντέρτι», βέβαια, που θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’80, φαίνεται πως θα κάνει πρεμιέρα το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν. Κι αυτό γιατί, όπως όλα δείχνουν ο ΑΝΤ1 θέλει να ρίξει το βάρος του στο ερχόμενο Μουντιάλ (έχοντας αγοράσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα), το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ και θα ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου, με διάρκεια μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου. 

Η σημαντική άνοδος του OPEN 

To ΟPEN ήταν το μόνο ελληνικό κανάλι που το Σάββατο (26/2), μετέδωσε σε 24ωρη βάση τις δραματικές εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας. Με ανταποκρίσεις του Χρήστου Νικολαϊδη από το Κίεβο (είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος εκεί) και του Σωτήρη Δανέζη από τη Μαριούπολη, καθώς και παρεμβάσεις του Θανάση Αυγερινού από το Ροστόφ, του Μιχάλη Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον, του Παντελή Βαλασσόπουλου από το Βερολίνο, της Μαρίας Αρώνη από τις Βρυξέλλες, της Μαρίας Ζαχαράκη από την Κωνσταντινούπολη.

Οι τηλεθεατές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συνεχή ροή ενημέρωσης, ανεβάζοντας το ποσοστό του OPEN στο 11,2%. Παράλληλα, το κεντρικό δελτίο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο έφτασε το 13%, ενώ συνολικά το OPEN είχε υψηλότερη απόδοση από ANT1, MEGA, Star και EΡΤ. Και χθες, Κυριακή το ΟΡΕΝ σημείωσε μέσο όρο 11,2% στο σύνολο προγράμματος και στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων 13%

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA