Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κατάσταση στην ομάδα των Μαχητών στο φετινό Survivor είναι περίεργη. Την μία μέρα εμφανίζονται συσπειρωμένοι και τα δίνουν όλα για τη νίκη, ενώ την επόμενη η ομάδα τους παθαίνει «μπλακ άουτ», χάνει το έπαθλο και οι τσακωμοί στην καλύβα δεν σταματούν με τίποτα. Σήμερα Τρίτη (1/3), πάντως, τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, το σχέδιο Μαρτίκα συνεχίζεται κανονικότατα. Η Σοφιάννα και η Ασημίνα βρίσκονται στο στόχαστρο του «El Profesor» των Μαχητών και όλη αυτή η ένταση επηρεάζει φυσικά και την απόδοση της ομάδας. 

Διαβάστε ακόμη: Η παίκτρια που αλλάζει τους Μαχητές στο Survivor και η μακάβρια ανάρτηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μπορεί οι Διάσημοι να πήραν τη δεύτερη ασυλία, με την Κάτια Ταραμπάνκο να εντυπωσιάζει μετά από καιρό, ωστόσο στο έπαθλο επικοινωνίας, τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν. Σύμφωνα με τα spoilers αυτοί που θα επικρατήσουν σήμερα θα είναι οι Μαχητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA