Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο των Μαχητών εξακολουθεί να είναι ο Σπύρος Μαρτίκας στο επόμενο επεισόδιο του Survivor 5 το βράδυ της Τρίτης (1/3), αλλά και ο Γιώργος Κατσαούνης για τον οποίο θα πει χαρακτηριστικά ο Σάββας Κάλφας «η κωλοτούμπα πάει σύννεφο, είναι από εδώ και από κει». 

Διαβάστε ακόμη: Η παίκτρια που αλλάζει τους Μαχητές στο Survivor και η μακάβρια ανάρτηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Από μεριάς του ο Σπύρος Μαρτίκας αναρωτιέται «μήπως δεν καταλαβαίνει ότι τον χρησιμοποιούν να εκτελεί κάθε τους ιδέα και κάθε τους κουτοπονηριά;», αναφερόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Σοφιάννα Αβραμάκη με τις οποίες η κόντρα δεν έχει τελειωμό και για τις οποίες λέει πως παρασύρουν τον Κατσαούνη για να κάνει ό,τι θέλουν, ενώ ουσιαστικά μόνο «αυτός εκτίθεται» στα μάτια της ομάδας τους και θέλουν να τους βγάλουν και τους δύο εκτός παιχνιδιού. 

Μάλιστα, η Σοφιάννα θα πει πως «το μυαλό του Μαρτίκα έχει αποδειχθεί τεράστιο γρανάζι, δεν σταματάει να δουλεύει ποτέ, αυτή τη φορά κατηγόρησε εμένα και την Ασημίνα», λίγο πριν Μαχητές και Διάσημοι συναντηθούν στο στίβο της μάχης. 

Στο αποψινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο - πλην των μηνυμάτων από αγαπημένα τους πρόσωπα - συνοδεύεται και από φαγητό, συνεπώς, πρόκειται για ένα έπαθλο που καμία από τις δύο ομάδες δε θέλει να χάσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA