Μενού
  • Α-
  • Α+

H Αναστασία Ντμίτρουκ ήταν η παίκτρια που αποχώρησε την Τρίτη (1/3) από το MasterChef. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής που κατάγεται από την Ουκρανία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» μίλησε με αγωνία για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της, τονίζοντας πως αν μπορούσε να βρισκόταν και η ίδια εκεί, στη μάχη.

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη με την κατάσταση στη χώρα μου. Η καταγωγή μου είναι από την Ουκρανία, έχω ζήσει εκεί, δέκα χρόνων ήρθα στην Ελλάδα. Είναι όλο μου το σόι εκεί, ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου, οι παππούδες μου. Ο ξάδερφός μου πήγε να πολεμήσει στο Κίεβο. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Κάθε τηλέφωνο που κάνω στον πατέρα μου είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω αν θα τον ακούσω. Νιώθω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Αν μπορούσα θα ήμουν κι εγώ εκεί στη μάχη. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους εμψυχώνω και να τους δίνω κουράγιο. Έχω σκεφτεί να ταξιδέψω μέχρι τα σύνορα της Ουκρανίας και να τους πάρω με το αυτοκίνητο», είπε η Αναστασία Ντμίτρουκ.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef 6: Η Αναστασία Ντμίτρουκ αποχώρησε - Το κομπλιμέντο στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Όσο για την εμπειρία της στο MasterChef, η Αναστασία είπε πως «ήταν μια από τις πιο έντονες εμπειρίες που έζησα στη ζωή μου».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την αποχώρησή της από το MasterChef, η ίδια δήλωσε μαχήτρια και χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, είπε πως είναι σα να σου ξεριζώνουν την καρδιά όταν βγάζεις την ποδιά.

«Νιώθω μαχήτρια, είμαι μαχήτρια στη ζωή. Μεγάλωσα με αρκετές δυσκολίες, αλλά πάντα είχα το κεφάλι ψηλά. Προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερη και χαίρομαι που το αναγνώρισε ο σεφ. Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ. Παίρνω αυτές τις γνώσεις που απέκτησα εδώ. Τώρα που φεύγω, θα μου λείψετε εσείς και οι τρεις σεφ. Θα μου λείψουν τα παιδιά. Θα συνεχίσω να μαγειρεύω.

Όταν βγάζεις την ποδιά είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά. Είναι άσχημο να αφήνεις την ποδιά σου στον πάγκο. Καταλαβαίνεις ότι όλα τελειώνουν εδώ. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να γυρίσω στο σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία.

Μάλιστα, απευθυνόμενη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, του είπε ότι «Εσείς, chef, θα μου λείψετε πολύ» για να της απαντήσει εκείνος: «Κόλακα, κόλακα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA