Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναρπαστικό και το επεισόδιο της Κυριακής (6/3) στο Survivor, με τις δύο ομάδες να δίνουν το 100% του εαυτού τους προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, στο οποίο νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι Διάσημοι. Η ήττα των Μπλε έφερε εντάσεις στην ομάδα των Μαχητών, και οι συζητήσεις για τους υποψήφιους προς αποχώρηση πήραν... φωτιά.

Πριν από αυτό, όμως, οι Μπλε δοκιμάστηκαν στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, με την Θωμαή να κάνει την ανατροπή και να την κερδίζει, τονίζοντας ότι στην απόφασή της θα παίξει ρόλο και η συμβίωση στην καλύβα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 2022, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση που σόκαρε τους παίκτες. Ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε κάποιες νέες πληροφορίες που αφορούν τα στατιστικά των παικτών για τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με κάποιους εξ αυτών να ζορίζονται και άλλους να χαίρονται ακούγοντας τους καλύτερους και χειρότερους παίκτες.

Καλύτερος παίκτης στους Διάσημους αναδείχθηκε ο Αρης Σοϊλέδης, ενώ στα Τάρταρα ήταν η Ναυσικά. Στους Μαχητές, την πρωτιά μοιράστηκαν η Ασημίνα με τη Θωμαή.

Έπειτα, οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν και επέλεξαν τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA