Μενού
  • Α-
  • Α+

Κόκκινη η νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor για την εβδομάδα που διανύουμε και οι Διάσημοι το πανηγύρισαν δεόντως. Οι γυναίκες της κόκκινης ομάδας, αφού τραγουδούσαν και αγκαλιάζονταν στον αγωνιστικό χώρο, συνέχισαν τους πανηγυρισμούς τους και στην παραλία τους, καθώς αποφάσισαν να κάνουν μερικές βουτιές.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν η Κάτια Ταραμπάνκο και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τη δεύτερη, μάλιστα, να κάνει τις βουτιές της χωρίς το επάνω μέρος του μαγιό της για να απολαύσει ακόμα περισσότερο τα νερά στον Αγιο Δομίνικο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Τα στατιστικά των παικτών έφεραν τα πάνω κάτω – Τα πυρά στον Κατσαούνη και ο Μαρτίκας στον τάκο

Για την ιστορία να αναφερθεί ότι οι Διάσημοι κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας με 5-4 κατά των Μαχητών. Μετά τη λήξη του αγώνα και την ανακοίνωση του αποτελέσματος, οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων σε κλίμα χαράς αντάλλαξαν αγκαλιές και φιλιά, ανακουφισμένοι που δεν θα χρειαστεί να υποδείξουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA