Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατροπές για ακόμη μία φορά στην κουζίνα του MasterChef, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν σε ένα διαφορετικό Mystery Box, από το οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η Ελπίδα Μορφούλη. Η νίκη της συνοδευόταν και από πλεονεκτήματα και ένα από αυτά ήταν και το να προκαλέσει μαγειρικά τον Βασίλη Μπόλλο, ο οποίος ήταν ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας και αν τον κερδίσει να την πάρει στη κατοχή της.

Ετσι και έγινε, και η πρώτη μονομαχία για την κάρτα ασυλίας πραγματοποιήθηκε στο MasterChef της Δευτέρας (7/3). Οι παίκτες αγωνίστηκαν στο Τεστ Δημιουργικότητας που έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο με βασικό υλικό τα καρότα. Μετά από το τεστ δημιουργικότητας, οι τρεις κριτές έκριναν ότι το πιάτο της Ελπίδας ήταν καλύτερο και έτσι πλέον η κάρτα ασυλίας της ανήκει.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Η επική ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά στον Δημήτρη Ταϊρίδη - Λύθηκαν όλοι στα γέλια

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMasterChefGR%2Fvideos%2F500100368450097%2F&show_text=false&width=476&t=0

Η δοκιμασία με τα καρότα ωστόσο επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για τους παίκτες του MasterChef με την Καλλιόπη, τη Βασιλική και τον Γιώργο να χρειαστεί να δώσουν τη μάχη τους για να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMasterChefGR%2Fposts%2F1279958232489542&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA