Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Απόστολος Ρουβάς δεν έχει κρύψει μέσα από το Survivor όπου συμμετέχει αυτή την περίοδο ότι είναι πολύ ερωτευμένος και μάλιστα, σε πρόσφατο αγώνισμα σχημάτισε το γράμμα «Φ» και της αφιέρωσε τη νίκη. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Γείωσε» τον Μαρτίκα και πρόδωσε την προσωπική ζωή των Ταραμπάνκο - Ρουβά

Μάλιστα, στο επεισόδιο της Τρίτης (15/3) του Survivor όταν Διάσημοι και Μαχητές αγωνίζονταν για το έπαθλο επικοινωνίας, ο Απόστολος Ρουβάς είχε αποκαλύψει το όνομά της λέγοντας στη συμπαίκτριά του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ξέρω ότι το βιντεάκι θα είναι από φίλο μου, δε θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει».

«Φανή, σε αγαπάει, σε λατρεύει. Μας έχει μιλήσει για σένα, Φανή. Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε», είχε απαντήσει η Ναυσικά  Παναγιωτακοπούλου.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα "On time", η ξανθιά εντυπωσιακή σύντροφος του Απόστολου Ρουβά λέγεται Φανή Γιαβρίδου και παλαιότερες φωτογραφίες της στα social media φοράει στολή αεροσυνοδού. 

Το ζευγάρι φέρεται να γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη κατά της διάρκεια μίας ταξιδιωτικής εξόρμησης που συμπεριελάμβανε πεζοπορία και ορειβασία στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους για να μην πάρει η σχέση τους μεγάλη δημοσιότητα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA