Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισοδιακό ήταν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor, με τη νέα ομάδα των «Μπλε» να αναδεικνύεται νικήτρια με 12-7. Στο γεμάτο ένταση αγώνισμα, Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας ήταν πρωταγωνιστές ενός απαράδεκτου περιστατικού. Συγκεκριμένα, ο Στάθης χτύπησε με ένα μπαλάκι τον Τάκη, με τον τελευταίο να ουρλιάζει "είσαι τρελός; Σου έριξα εγώ αγκωνιά; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα", ενώ στη συνέχεια ο Σχίζας του ζήτησε συγγνώμη και έδωσαν τα χέρια.

«Προκύπτει ότι και οι δύο παίκτες φταίνε. Ο Τάκης κλείνει αρχικά τον δρόμο στον Στάθη, εμποδίζοντάς τον να μαζέψει τα μπαλάκια. Έπειτα, ο Στάθης προχωρά σε μία απαράδεκτη κίνηση, χτυπώντας τον Τάκη πρώτα με το σώμα του και μετά πετώντας του ένα μπαλάκι. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα από το σημείο που είχαμε μείνει. Σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο απαράδεκτο περιστατικό, θα αποβληθείτε από τους επόμενους αγώνες», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Απαράδεκτο περιστατικό με Καραγκούνια και Σχίζα - «Θα αποβληθείτε από τους επόμενους αγώνες»

Οι νέοι «Κόκκινοι» οδηγήθηκαν στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, με τον Γιώργο Κατσαούνη να την κερδίζει.

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο - Τελεσίγραφο από τον Λιανό

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός επανέφερε το θέμα με το άγριο σκηνικό του αγώνα, με τους δύο παίκτες να έρχονται σε λογομαχία. Ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε έξαλλος για άλλη μια φορά, κάνοντας λόγο για «ωμή βία» και «βάναυσο περιστατικό» από τον αντίπαλό του, ενώ αρνήθηκε πως του ο Στάθης Σχίζας του ζήτησε συγγνώμη. Στη συζήτηση μπήκαν και άλλοι παίκτες, οι οποίοι είδαν τι συνέβη, δηλώνοντας πως όλοι άκουσαν την απολογία του Σχίζα.

Στη συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε πως αισθάνεται πιο όμορφα στη νέα της ομάδα γιατί οι συμπαίκτες της την ανεβάζουν ψυχολογικά και της λένε ότι καλή παίκτρια. Πιο άνετα στη νέα του ομάδα δήλωσε ότι νιώθει και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στο μεταξύ, ο παρουσιαστής του Survivor έδωσε τελεσίγραφο στους παίκτες και των δύο ομάδων, πως τα περιστατικά βίας στο παιχνίδι δεν θα γίνουν ανεκτά από την παραγωγή.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, βγάζοντας στον «τάκο» τον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης δήλωσε πως αισθάνεται λίγο αδικημένος, καθώς δεν θεωρεί πως είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας του. Σημείωσε, ωστόσο, πως άφησε επίτηδες την ατομική ασυλία, επειδή δεν πιστεύει πως θα ήταν σωστό να την διεκδικήσει, όντας τραυματισμένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA