Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελλάδα και τη Δευτέρα (21/3) μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, - μεταξύ άλλων - τόσο για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και για τον πόλεμο στην Ουκρανία, χώρα καταγωγής της. «Είχε παραμείνει ένας ανοιχτός κύκλος, έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει. Τον πρώτο καιρό ήμουν παλτό αντικειμενικά, δεν πετύχαινα στόχο, έπρεπε να βρω λίγο τα πατήματά μου. Από εκεί και πέρα δεν έβλεπα Survivor πριν μπω, οπότε δεν είχα ιδέα για το τι συμβαίνει και τι όχι», είπε αρχικά.

Η δεύτερη εμπειρία ήταν μια πρώτη εμπειρία, ήταν εντελώς διαφορετική, ήταν άλλες οι ομάδες, ήταν άλλος ο καιρός και γενικά ήταν όλα αλλιώς και πολύ πιο δύσκολα αγωνίσματα. Ο στόχος ακόμα πιο δύσκολος, οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί φέτος. Μου πήρε λίγο χρόνο να εγκληματιστώ. Ήταν ανεκπλήρωτο», δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο σε ένα πιθανό All Star Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο - Survivor: «Όταν μου είπαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα έχασα»

«Είχα ακόμα τόσα να δώσω, είχα βρει τα πατήματά μου, είχα βρει τους στόχους μου, δεν ξέρω γιατί έφυγα. Είμαι εδώ μερικές μέρες και προσπαθώ ακόμα να βρω τι πήγε λάθος», απάντησε στο Νίκο Μουτσινά όταν τη ρώτησε τι έφταιξε και αποχώρησε. 

Όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε πως έχει δικούς της ανθρώπους εκεί, οι οποίοι ευτυχώς είναι καλά. «Είμαι από τη Μαριούπολη, οι συγγενείς μου είναι εκεί, οι δύο μου γιαγιάδες, η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου. Το έμαθα λίγο πριν βγω, γιατί η παραγωγή έκανε πολύ σωστά να με ενημερώσει διακριτικά ότι γίνεται αυτό και όλα καλά, δεν είχα μάθει λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχουμε πόλεμο εν έτη 2022, με βόμβες κανονικά. Δεν το χωράει ο εγκέφαλός μου. Οι δικοί μου είναι καλά ευτυχώς», παραδέχτηκε η ίδια.

«Όπως είπα και στο Συμβούλιο στο Survivor ήμουν 50 - 50 δηλαδή ήθελα να είμαι στο αεροπλάνο να είμαι δίπλα στη μητέρα μου γιατί είναι η αδελφή της εκεί και έχουν πάρα πολύ δυνατή σχέση και ήταν και το άλλο 50 που ήθελε να μείνει εκεί γιατί μόλις είχα βρει τα πατήματά μου», κατέληξε η Κάτια Ταραμπάνκο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA