Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Κυριακής (27/3) θα επιστρέψει η μεγαλοπρεπής τελετή των Βραβείων Όσκαρ (03.00 ώρα Ελλάδας) και σύσσωμο το Χόλιγουντ ετοιμάζεται για την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, αλλά και τη στιγμή της απονομής των χρυσών αγαλματιδίων. Βέβαια, είτε κάποιος υποψήφιος πάρει το βραβείο είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αποχωρήσει από την 94η τελετή με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Διαβάστε ακόμη: Οσκαρ 2022: Οι υποψήφιοι, τα φαβορί και οι παρουσιαστές - Ολα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε

Κι αυτό γιατί τη φετινή χρονιά, η εταιρεία Distinctive Assets που συνεργάζεται με την Ακαδημία ετοίμασε μια ξεχωριστή goodie bag για τους υποψήφιους, της οποίας το περιεχόμενο αξίζει πάνω από 100.000 δολάρια. Την τσάντα με τα δώρα θα τη λάβει κάθε υποψήφιος, είτε πάρει Όσκαρ είτε όχι, και αυτή θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων κι ένα οικόπεδο στη Σκωτία.

https://www.instagram.com/p/Ca-LEh9phiL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα λάβουν ένα οικόπεδο έκτασης από 1 έως 100 τετραγωνικά μέτρα μέσω του Highland Titles και επιπλέον τον τίτλο του «Λόρδου ή της Κυρίας του Γκλένκο». Επίσης, στην τσάντα θα βρίσκεται και μια all-inclusive διαμονή στο Κάστρο του Τορίνο στη Σκωτία, με υπηρεσία μπάτλερ.

Τα δώρα, όμως, δεν σταματούν εκεί. Οι υποψήφιοι θα πάρουν επίσης μια κάρτα για μια θεραπεία λιποαναρρόφησης The Celebrity Arms από το Art Lipo, η οποία κοστίζει περίπου 9.500 δολάρια, καθώς και ένα μπουκαλάκι με παρθένο ελαιόλαδο της ελληνικής εταιρείας Ariti, το οποίο περιέχει βρώσιμες νιφάδες χρυσού. 

https://www.instagram.com/p/CanYbyuMFmm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον αφορά τα υπόλοιπα δώρα, οι χορηγοί των Όσκαρ έχουν επιλέξει να βάλουν στην τσάντα μια ποικιλία από ξηρούς καρπούς, ένα unisex άρωμα της Piper & Perro, μια βούρτσα μαλλιών της Tangle Teezer, μέλι Manuka, Posh Pretzels, ένα Pellegrino Natural Sparkling Mineral Water και ένα μπουκάλι Tolani Al Passo 2018 Chianti Classico.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA