Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελευταίες ημέρες του Μαρτίου κι ακόμη ο καιρός δεν λέει να φτιάξει. Να δούμε μέχρι πότε θα κρατήσει ο χειμώνας. Περίεργα όμως είναι τα πράγματα και στα τηλεοπτικά δρώμενα. Κι αυτό γιατί βλέπουμε προγράμματα να έρχονται, άλλα να φεύγουν κι κάποια να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι στα νούμερα τηλεθέασης. Τουλάχιστον για την ώρα το Survivor φαίνεται πως παραμένει σταθερά στις επιλογές. 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι το κρυφό «όπλο» του Survivor

Ξέρει πολύ καλά τι κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Δεν είναι κανένας άσχετος από την ελληνική πραγματικότητα. Τον είχαμε δει άλλωστε από πέρυσι να επιλέγει στο κάστινγκ του Survivor άτομα που έχουν επιρροή στα social media, όπως η Έλενα Κρεμλίδου και η Άννα Μαρία Βέλλη. Φαίνεται πως μια τέτοια επιλογή είναι και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Μάλιστα ο συγκεκριμένος παίκτης, ο οποίος είναι αρκετά δραστήριος στο Tik Tok και στο Youtube, είχε βρεθεί στα αρχικά κάστινγκ της παραγωγής, αλλά τον κράτησαν για όταν τα πράγματα δυσκολέψουν.

Διαβάστε ακόμη: Το ψέμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor και η Ελληνίδα που ξεχώρισε στα Όσκαρ

Οι άνθρωποι του Survivor γνώριζαν ότι ο Εμμανουήλ θα μπορούσε να δημιουργήσει και ίντριγκες στο νησί και να κάνει τον κόσμο του Twitter να ασχοληθεί αμέσως μαζί του. Επέλεξε επίτηδες να του βάλει την ταμπέλα του «37χρονου», ενώ απ' ότι φαίνεται είναι αρκετά μεγαλύτερος, ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν ως κομμωτής και make up artist πολλών ανθρώπων της showbiz. Άρα τα έχει τα κονέ του. Μέχρι και τραγούδι με την Spicy, τη δισκογραφική εταιρεία του Φοίβου, έχει κυκλοφορήσει.

Αν αναρωτιέστε γιατί μπήκε στο Survivor τώρα, ο λόγος είναι ένας. Με το σχέδιο «Ταραμπάνκο» να έχει αποτύχει και το φλερτ μεταξύ Κατσαούνη και Μυριέλλας να έχει σβήσει, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έπρεπε να βρει ένα νέο «τυράκι» για να δώσει στον πεινασμένο κόσμο. Και φυσικά το βρήκε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. 

H ελεύθερη πτώση των Άγριων Μελισσών

Εδώ και μήνες είναι γνωστό πως η τρίτη σεζόν του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά με τις δύο προηγούμενες. Αν και κατά τη διάρκεια του χειμώνα είδαμε κάπως τα νούμερα τηλεθέασης να ανεβαίνουν, το τελευταίο διάστημα και με το Survivor, το Master Chef, καθώς φυσικά και τον Σασμό να τα πηγαίνουν εξαιρετικά, η σειρά του ANT1 έχει επηρεαστεί σημαντικά.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Δευτέρας (28/3) με της Άγριες Μέλισσες να μένουν στο 12.1% στο δυναμικό κοινό, ένα από τα χειρότερα νούμερα που έχουν σημειώσει στην ιστορία τους. Όσον αφορά το γενικό σύνολο βρέθηκαν στο 13.4%, περνώντας μόνο το Master Chef.

Γιατί έλειπε η Φαίη Σκορδά από το Πρωινό 

Χωρίς τη Φαίη Σκορδά ξεκίνησε το Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τρίτη (29/3). Η παρουσιάστρια της εκπομπής δεν βρέθηκε στο πλατό και το τιμόνι της παρουσίασης το ανέλαβε μόνος του ο Γιώργος Λιάγκας.  Όπως εξήγησε στην έναρξη της εκπομπής, «η Φαίη σήμερα δεν θα είναι μαζί μας γιατί έχει μια μικρή αδιαθεσία. Όχι κάτι σημαντικό, μην ανησυχείτε. Αύριο θα είναι κανονικά, ελπίζουμε, στις επάλξεις. Περαστικά να της ευχηθούμε».

Έρχεται την Πέμπτη το Masked Singer

Μία ακόμη παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί έρχεται αυτή την Πέμπτη (31/3) στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος φυσικά για το The Masked Singer, το οποίο θα παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Παρουσιαστής του σόου θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, ενώ στην κριτική επιτροπή θα δούμε το Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, οι οποίοι θα προσπαθούν να μαντέψουν ποιος Έλληνας celebrity βρίσκεται κάτω από τη μάσκα. 

Στην πιο μυστική αποστολή της ζωής τους, οι συμμετέχοντες celebrities, θα δίνουν με αλλοιωμένη φωνή πληροφορίες και στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους. Κάθε εβδομάδα θα φέρνει και μια αποκάλυψη! Το παγκόσμιο φαινόμενο με το όνομα The Masked Singer προβάλλεται ήδη σε 53 χώρες κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης των τελευταίων ετών.

Το 2020 ήταν το Νο1 τηλεοπτικό πρόγραμμα σε ΗΠΑ, Ουγγαρία και Νορβηγία ενώ την ίδια χρονιά ήταν το Νο1 ψυχαγωγικό σόου σε Βέλγιο, Καναδά, Εσθονία, Φινλανδία, Ισραήλ, Κουβέιτ, Λετονία και Ρωσία. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του The Masked Singer.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA