Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την ημέρα που... ανακατεύτηκαν οι ομάδες στο Survivor, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δεν έχουν σταματήσει τους καυγάδες μεταξύ τους. Στο trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (29/3) Μπλε και Κόκκινοι θα γίνουν μαλλιά κουβάρια για τους υποψήφιους προς αποχώρηση, με τον Αρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα να ρίχνουν τα πυρά τους σε Μυριέλλα Κουρεντή και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αντίστοιχα. Ο Αρης Σοϊλέδης αντιδρά για την απόφαση της Μυριέλλας Κουρεντή και της «παρέας» της -όπως υποστηρίζει- να βγάλουν στον τάκο τον Απόστολο Ρουβά.

«Δεν θα συνέφερε να βγεις υποψήφια δίπλα στον Κατσαούνη και αποφάσισες εσύ με το παρεάκι των πέντε να βγάλετε τον Απόστολο για να σώσεις το δικό σου τομάρι», ακούγεται να λέει ο Αρης Σοϊλέδης στη Μυριέλλα Κουρεντή, με την παίκτρια φανερά εκνευρισμένη να του ανταπαντά: «Θεωρείς ότι εάν έβγαινα στον τάκο εγώ, ο Γιώργος και η Τζο θα έφευγα εγώ και όχι η Τζο;».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Γι' αυτό τον λόγο μπήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο ριάλιτι

Στο στόχαστρο των Μπλε ωστόσο είναι και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τον Σπύρο Μαρτίκα να της λέει πως «λυπάμαι για τη στεναχώρια σου αλλά θα μπορούσες να μην διεκδικήσεις την ατομική ασυλία, γιατί είσαι η αδύναμη παίκτρια της ομάδας σου».

Survivor: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (29/3)

Να σημειωθεί ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA