Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα  έχει σοκάρει το πανελλήνιο, ενώ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα γίνονται. Όπως είναι λογικό η επικαιρότητα επηρέασε και τις ψυχαγωγικές εκπομπές της Πέμπτης (31/3) με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει αναφορά στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Να κάνουμε ενέσεις...» - Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Παρακολουθούμε από χτες αυτό που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει. Μιλάω για τα 3 παιδάκια που πέθαναν στην Πάτρα. Σοκ για την κοινή γνώμη, σοκ για όλους μας. Το έγκλημα των εγκλημάτων ακούω από το πρωί και δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε μακριά από αυτό», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Λίγο νωρίτερα, για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα μίλησε και η Κατερίνα Καινούργιου. «Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Παρόλο που δεν είμαι μάνα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές. Να κλαίνε, να προσκυνάνε, να παρακαλάνε.

Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις, 15 μέρες, γιατί θέλουμε να κάνουμε παιδιά μελλοντικά και να παίρνουμε τόσες ορμόνες, να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να…. Δεν μπορώ», ήταν τα λόγια της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA