Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολύ δυσάρεστα θα είναι τα νέα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor για τον Τάκη Καραγκούνια, καθώς ο παίκτης της μπλε ομάδας θα ενημερωθεί στο συμβούλιο του νησιού για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (02/04) στο Αίγιο. «Είχα ένα κακό προαίσθημα τις τελευταίες μέρες. Ήταν ένας κεραυνός αυτό που δέχθηκα. Είναι πολύ δύσκολο» ακούμε τον παίκτη να λέει στο trailer, πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο.

Διαβάστε ακόμη: Η τηλεθέαση του Μάρκου Σεφερλή, η οργή για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Survivor και οι αλλαγές στο GNTM

Γενικά πάντως η κατάσταση στη μπλε ομάδα δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή, με την ψυχολογία των περισσότερων μελών της να βρίσκεται στα τάρταρα. Η άφιξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ έχει φέρει εντάσεις και τριγμούς στην καλύβα, ενώ παράλληλα εκτός αγώνων λόγω τραυματισμού παραμένει ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ριάλιτι, ο Άρης Σοϊλέδης.

Οι κόκκινοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση των αντιπάλων τους κι έτσι πανηγύρισαν την πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας. Τι θα γίνει με τη δεύτερη; Στον ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης που θα δούμε απόψε, φαίνεται πως θα επικρατήσουν ξανά οι κόκκινοι, αναγκάζοντας τους μπλε να βρεθούν και πάλι στο συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσουν κάποιον υποψήφιο προς αποχώρηση. 

Ο πρώτος παίκτης που έχει βρεθεί στον τάκο από το βράδυ της Κυριακής (3/4) είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Για να δούμε ποιοι θα τον συνοδεύσουν αυτή την εβδομάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA