Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμη αποκάλυψη έγινε στο «The Masked Singer» που άφησε άφωνη την κριτική επιτροπή που αποτελείται από τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η Μέλισσα ήταν εκείνη που αποκαλύφθηκε και πίσω από τη μάσκα κρυβόταν ο Κώστας Μαρτάκης, όνομα που είχε προβλέψει ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε ακόμη: Η πρεμιέρα του Masked Singer, η αστρονομική τηλεθέαση της Κουτσελίνη και το Φως στο Τούνελ που περιμένουν όλοι

Ο γνωστός τραγουδιστής συμμετείχε στο νέο show του ΣΚΑΙ, έχοντας την μεταμφίεση της μέλισσας. Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν ο πρώτος ο οποίος και αντιλήφθηκε τον τραγουδιστή καθώς με την πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή είχε αναφέρει το όνομα του Κώστα Μαρτάκη.

The Masked Singer: Η νέα προσθήκη είναι ένα «μωρό»

Στο 2ο επεισόδιο του The Masked Singer υπήρξε νέα προσθήκη ένα «μωρό», το οποίο τραγούδησε το «Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τα τα» του Στ. Πιτσίνιαγκα και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές.

Οι ερμηνείες των άλλων παικτών

Ο Κύκλωπας τραγούδησε το «Κλείσε τα μάτια»

Ο Γορίλας την «Σκλάβα»

Ο Τσολιάς ερμήνευσε το «Dance with somebody»

Ο Μινώταυρος αναρωτήθηκε... "Που να βρω μια να σου μοιάζει"

Η Μέλισσα τραγούδησε το "Όλα σ΄ αγαπάνε"

Η Cyber Girl τόλμησε "Μ' αεροπλάνα και βαπόρια"

Το Ποπ Κορν... "Είναι αλλού"!

Η τελική αποκάλυψη αποτέλεσε και μια στιγμή... εξιλέωσης για τον Νίκο Μούτσινα, ο οποίος και είχε προβλέψει σωστά, λέγοντας πως πρόκειται για τον Κώστα Μαρτάκη. Ο διάσημος τραγουδιστής αποχώρησε με τις καλύτερες εμπειρίες από το show, τις οποίες και μοιράστηκε με τους ντετέκτιβς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA