Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ιδιαίτερη συνέντευξη με μπόλικο ενδιαφέρον έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (8/4) η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα εξώφυλλα της καριέρας της, τη νομική που ονειρευόταν να ακολουθήσει, αλλά και τις μεγαλύτερες διακρίσεις της μέχρι σήμερα. 

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Οι φήμες για αρραβώνα και το εντυπωσιακό μονόπετρο της τραγουδίστριας

«Στο εμπορικό κομμάτι τους είχα γυρίσει την πλάτη. Στο ποιοτικό ήμουν αυτή που έρχεται ως δημοφιλής τηλεοπτική ηθοποιός. Έλεγα πολλά όχι σε ελληνικά σενάρια. Δεν μου άρεσαν», είπε η Δήμητρα Ματσούκα και συμπλήρωσε πως «δεν έχω την πρακτική θεώρηση της ζωής μας. Έχω τόλμη και μια περίεργη αισιοδοξία». 

Για τα εξώφυλλα που έκανε στο παρελθόν είπε πως «κάπου στο 2004 είπα τέλος. Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας διάθεσης. Οι μέσα φωτογραφίσεις των περιοδικών ήταν αντάξιες ξένων παραγωγών, αλλά δεν μου άρεσε η εξαπάτηση στα εξώφυλλα.

Ξέρετε τη γνωστή ιστορία που είχα βάλει 500.000 δραχμές για να μη μπει εξώφυλλο μια φωτογραφία μου; Όταν έβγαλα τα λεφτά από την τσάντα ήταν μπροστά ο Πέτρος Κωστόπουλος. Έγινε ένα εξώφυλλο που δεν μου άρεσε. Είχαμε κάνει μια αντιγραφή ενός εξωφύλλου της Μπελούτσι. Μου είχαν πει λοιπόν ότι αν δεν σου αρέσει δεν θα μπει. Όταν τους είπα ότι δεν μου άρεσε, μου έλεγαν ότι θα μπει γιατί είχαμε δώσει λεφτά για τη φωτογράφιση. 

Πληρωνόμασταν τότε οι ηθοποιοί της τηλεόρασης κι έτσι πήγα στην τράπεζα, έβγαλα 500.000 δραχμές για να τους τα δώσω και σοκαρίστηκαν. Τελικά μπήκε το εξώφυλλο, αλλά έγινε ξανά η φωτογράφιση. Ένιωθα ότι με αδικούν οι φωτογραφίες των εξωφύλλων. Δεν μου άρεσαν». 

«Έβλεπα πάντα σινεμά και το αγαπούσα, αλλά δεν είχα δει θέατρο. Ήθελα να γίνω δικηγόρος και να ασχοληθώ με το ποινικό. Το να έρχεσαι σε επαφή με όλα αυτά θέλει γερό στομάχι. Είχα μια διάθεση να βοηθήσω όσους χρειάζονταν», σχολίασε στη συνέχεια η Δήμητρα Ματσούκα. 

Όσο για το τι θα έκανε σε περίπτωση που κέρδιζε ένα Όσκαρ, απάντησε πως «ήμουν πάρα πολύ σίγουρη ότι θα πάρω τον Χρυσό Φοίνικα. Το πίστευα πολύ ότι θα κάνω ταινία, θα πάω στο Φεστιβάλ Καννών και θα πάρω βραβείο ερμηνείας. Το Όσκαρ έχω σκεφτεί ότι δεν θα το δεχτώ. Θα στείλω κάποιους να εξηγήσει τους λόγους. Έχω διαφωνίες με την αμερικανική πολιτική σε διάφορα συμβάντα σε αυτό τον κόσμο. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου εδώ και χρόνια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA