Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο μετά την αποχώρησή της το βράδυ της Τετάρτης (6/4), η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love It όπου μίλησε - μεταξύ άλλων - για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, τον Βαλάντη, αλλά και την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Δεν με ρωτάνε αν θέλω να φάω» - Άγριος καυγάς την ώρα του αγώνα

«Το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Μου έλειπαν οι ήχοι της φύσης, η Βρισηίδα, όλα τα παιδιά, το σανίδι. Η αλήθεια είναι ότι μέσα μου ήθελα να μη φύγει ούτε ο Κωνσταντίνος, ούτε η Βρισηίδα, γιατί ξέρω τους λόγους που είναι μέσα και τα δύο παιδιά. Βέβαια, ήθελα να φτάσω στην Ένωση», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Για τη φιλία της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αναπτύχθηκε μέσα στο παιχνίδι εξήγησε πως «Είχε εμένα από την αρχή, οπότε εμένα εμπιστευόταν. Εγώ τη μάλωνα, τη συμβούλευα, την επαινούσα. Δεν είχε καταφέρει να έρθει σε μία πιο άμεση και ουσιαστική επαφή με τα άλλα παιδιά. Την παρότρυνα να το κάνει, να το δει και σα μια ευκαιρία μιας και εγώ αποχωρώ να γνωρίσει και άλλους ανθρώπους. Όταν τη γνώρισα, λοιπόν και τη γνώρισα επειδή είχε έρθει κοντά με τον Γιωρίκα και σκέφτηκα ότι για να κάνει παρέα με τον Γιωρίκα, ο οποίος είχε την εκτίμησή μου, θα έχει σίγουρα πολύ καλά στοιχεία. Είναι μια γυναίκα με τρομερή αντίληψη και με πολλή αγάπη για τις άλλες γυναίκες. Είμαι σίγουρη πως τώρα που έφυγα, τα παιδιά θα γνωρίσουν τον πραγματικό χαρακτήρα της Βρισηίδας και θα τον αγκαλιάσουν».

Δεδομένου ότι στο παρελθόν είχε λάβει συμμετοχή στο My Style rocks, η ίδια εξέφρασε την άποψή της ότι «ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος μαζί μου και όχι αδίκως διότι είχα συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι μόδας, στο οποίο ούσα πρώτη φορά σε ένα τηλεοπτικό προϊόν. Γνωρίζουμε πλέον, όλοι κι εγώ μαζί ότι το "τόσο", στην τηλεόραση μεγεθύνεται. Άλλοι νόμιζαν ότι είμαι ηθοποιός και παίζω ρόλο και άλλοι με γούσταραν και μου το έλεγαν όταν με συναντούσαν στο δρόμο. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από το Survivor ο κόσμος είδε τον χαρακτήρα μου και το ποια είναι η Ευρυδίκη γιατί αυτό που είδε, αυτή είναι η Ευρυδίκη».

Όσον αφορά τους συμπαίκτες της χαρακτήρισε τον Τάκη Καραγκούνια μια «προσωπικότητα ιδιόρρυθμη» και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ «ψυχούλα, δεν έχει κακία μέσα του, κι ας είδα πολλά πρόσωπα να γελάνε και να τον ειρωνεύονται», όπως είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σπύρο Μάρτικα για τον οποίο δεν έκρυψε πως «Άργησα να καταλάβω πως κάποια πράγματα τα κάνει για λόγους στρατηγικής. Όταν άρχισε να μου τη "μπαίνει" κι εγώ να του απαντώ, είδα πως δεν βγαίνει πουθενά».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε όσα έγιναν με τον Βαλάντη και την ατάκα που της είχε πει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Τα έχω ξεχάσει όλα, έχω συγχωρήσει τον Βαλάντη. Είναι μία ιδιόρρυθμη προσωπικότητα, οπότε μου αρέσει να δίνω μια συγχώρεση στους ανθρώπους, γιατί δεν θέλω να υπάρχει μέσα μου μία φωτιά που με καίει. Αν τον δω στον τελικό, θα τον αγκαλιάσω».

Τέλος, παραδέχτηκε πως «Μου ήρθε ένας ντουβρουντζάς» με την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, προσθέτοντας πως « Πραγματικά, δεν το περίμενα. Εμένα μου αρέσουν οι ουσιαστικές σχέσεις, όμως, δεν μου αρέσουν οι τίτλοι στις σχέσεις και δεν είχαμε συζητήσει για γάμους. Μέχρι τώρα, δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Θα ήθελα να επιστρέψω και να μου το πει ο ίδιος, κοιτώντας με στα μάτια. Το δέχτηκα με όλο μου το είναι. Είναι ο άντρας της ζωής μου», κατέληξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA