Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στο bullying που δέχθηκε στα μαθητικά της χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Τζεφ Μοντάνα: «Έχω κάνει δύο γάμους, o ένας ήταν με τρανς γυναίκα»

«Γουστάρω με όλα αυτά που έχω κάνει, θα ήθελα κι άλλα. Έχω στο μυαλό μου να κάνω κι άλλα, όμως φοβάμαι εμένα. Μην αγχωθώ ή φοβηθώ. Ένας άνθρωπος που έχει διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή, υπερσκέφτεται», είπε αρχικά η Μαρία Διακοπαναγιώτου. «Στην καραντίνα ζήτησα βοήθεια, πήγα στον ψυχίατρο», συμπλήρωσε. 

«Φοβόμουν τα πάντα. Κάθε πρωί ήταν μαρτύριο. Άκουγα μονίμως ένα βουητό στα αυτιά μου. Άρχισα να κάνω διαλογισμό και να προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να μη σκέφτομαι και να μη φοβάμαι. Κατάφερα λίγο να πατήσω στα πόδια μου και αυτά που κάποτε φαινόντουσαν βουνό, πλέον δεν είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός. 

«Έχω υποστεί bullying στο σχολείο. Θεωρώ άγρια αυτά που κάνουν τα παιδιά. Μου έχει τύχει και σκηνικό και στην δουλειά. Όχι τόσο λεκτική κακοποίηση. Με έχουν υποβιβάσει στις αρχές, επειδή άρεσα και έβγαζα γέλιο. Υπήρχαν άνθρωποι γύρω μου που με στήριξαν και πλέον δεν υπάρχει κάτι τέτοιο», σχολίασε στη συνέχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA