Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία νέα είσοδο και μία ακόμα αποχώρηση έφερε το τρίτο επεισόδιο του The Masked Singer του ΣΚΑΪ, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/4) με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε ακόμη: The Masked Singer: Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν η μέλισσα - Ο Νίκος Μουτσινάς το είχε προβλέψει

Ο Αχινός μίλησε για θάλασσα, γοργόνες και μάγκες, περιοδείες στο εξωτερικό με τους Νίκο Μουτσινά, Αθηνά Οικονομάκου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Θοδωρή Μαραντίνη να μην μπορούν να καταλήξουν εάν πρόκειται για ηθοποιό ή τραγουδίστρια.

Αφού όλες οι Μάσκες τραγούδησαν οι τέσσερις ντετέκτιβ και το τηλεοπτικό κοινό ψήφισαν τις αγαπημένες τους Μάσκες με αυτή του Κύκλωπα να συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους. Έτσι, ο Κύκλωπας αναγκάστηκε να βγάλει τη μάσκα, να αποκαλυφθεί και δεν ήταν άλλος από τον γνωστό ηθοποιό, Μέμο Μπεγνή

Μόλις έγιναν τα αποκαλυπτήρια οι τέσσερις ντετέκτιβ δεν πίστευαν στα μάτια τους και κυρίως, η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έχει συνεργαστεί μαζί του παλαιότερα σε τηλεοπτική σειρά για τις γυρίσματα της οποίας ταξίδευαν μαζί κάθε εβδομάδα στην Κύπρο, αλλά και όμως, δεν μπόρεσε να τον καταλάβει. Με τη σειρά του ο Μέμος Μπεγνής δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι αν και θα ήθελε να έμενε λίγο ακόμα, όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA