Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor το βράδυ της Κυριακής (17/4) καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στις κανονικές διαδικασίες του παιχνιδιού, μετά το πάρτι της ένωσης. Οι Μπλε ήταν παρατηρητές στο συμβούλιο, ενώ οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που είναι ο Γιώργος Κατσαούνης. Λίγο νωρίτερα ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες και των δύο ομάδων τα στατιστικά τους στα αγωνίσματα, με το αποτέλεσμα της κάλπης να γεννά ερωτηματικά για τα κριτήρια που ψηφίζουν οι παίκτες, οι οποίοι διατυμπανίζουν ότι επιλέγουν βάση αγωνιστικότητας.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ένωση ο Γιώργος Κατσαούνης

Ο μόνος που έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν θα λάβει υπόψη μόνο το αγωνιστικό κριτήριο προκειμένου να μην εκτεθεί στη συνέχεια, ήταν ο Στάθης. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το ποσοστό του κάθε παίκτη ξεχωριστά, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή (Κόκκινοι) και τον Γιώργο Ταλάντσεβ (Μπλε) να έχουν τα υψηλότερα νούμερα. Αντιθέτως, ο Απόστολος Ρουβάς (Κόκκινοι) και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ (Μπλε) είχαν τα χαμηλότερα ποσοστά.

Παρότι οι Κόκκινοι είχαν πολύ πρόσφατη την κατάταξη δυναμικότητας, προσήλθαν στην κάλπη και ψήφισαν τον Γιώργο Κατσαούνη και την Τζο Μαριδάκη, ενώ ο Απόστολος Ρουβάς που βρέθηκε στο πάτο της λίστας με τα στατιστικά, δεν έλαβε ούτε μια ψήφο.

Survivor: Τα στατιστικά των Κόκκινων

Στην 1η θέση των Κόκκινων με ποσοστό επιτυχίας 77% βρέθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, στη 2η με 61% η Ασημίνα Χατζηανδρέου και στην 3η με 56% ο Στάθης Σχίζας. Ακολούθησαν Τζο Μαριδάκη (54%), Νίκος Γιάννης (48%), Γιώργος Κατσαούνης (48%), Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (42%) και τελευταίος ο Απόστολος Ρουβάς (41%).

Survivor: Τα στατιστικά των Μπλε

Στην 1η θέση των Μπλε με ποσοστό επιτυχίας 65% βρέθηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, στη 2η με 62% ο Άρης Σοϊλέδης και στην 3η με 55% ο Τάκης Καραγκούνιας. Ακολούθησαν Θωμαΐς Εμμανουηλίδου (50%), Στέλλα Ανδρεάδου (45%), Σπύρος Μαρτίκας (43%), Σοφιάνα Αβραμάκη (42%), Βρισηίδα Ανδριώτου (36%) και τελευταίος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ (21%), ο οποίος επανέλαβε ότι οι τραυματισμοί του δεν τον αφήνουν να αποδώσει τα μέγιστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA