Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πιο επεισοδιακό συμβούλιο του Survivor ήταν αυτό που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/4), καθώς Αρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας ήταν οι πρωταγωνιστές ενός πρωτοφανούς καυγά. Ολα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να μιλάει στο Συμβούλιο του Survivor ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν περίμενε να είναι υποψήφιος αλλά δέχτηκε την υποψηφιότητα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Φιτιλιές Εμμανουήλ για Σοϊλέδη: «Βρε Σοφιάννα μου, ο τύπος έχει και μια κοπέλα έξω» - Πώς αντέδρασε η Αντωνά

Στον τάκο τον έβγαλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ως νικητής της ασυλίας δήλωσε ότι θα κάνει την ανατροπή και δεν θα ψηφίσει τον Τάκη, αλλά τον Άρη διότι όπως του είπε δεν του αρέσει να είναι αρχηγός. Μάλιστα είπε ότι ο Τάκης τον έβαλε στην παρέα του, ενώ ο Άρης δεν τον ενέταξε ποτέ στην παρέα του κάτι που τον ενοχλεί. Ενώ συμπλήρωσε ότι έχει δημιουργήσει υποομάδα με την Σοφιάννα Αβραμάκη, τον Μαίη Εμμανουηλίδου και τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχω μια παρέα, τον Τάλα, τη Σοφιάνα και τη Μέι γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα να συζητάμε. Δεν έχω έπαρση, είμαι πολύ καλός με όλα τα παιδιά. έπαρση έχουν άλλοι όταν κερδίζουν. Αναφέρομαι σε αυτόν που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο να με ψηφίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αρης στη συνέχεια μίλησε για τον Τάκη και όσα κάνει στην καλύβα. Ο Τάκης τον διέκοπτε συνέχεια και τότε έγινε το μπαμ. «Φοβάται να πει την αλήθεια, θα κάψει ανθρώπους», είπε οΤάκης και πρόσθεσε: «Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο».

Ο Αρης σηκώθηκε έξαλλος κι άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Εχω 30 χρόνια καριέρα και θα με ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;». «Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;» του απάντησε ο Τάκης. Εκείνη τη στιγμή ήταν που επενέβη η παραγωγή για να ηρεμήσει τα πνεύματα κι έβγαλε έξω τόσο τον Άρη όσο και τοn Τάκη, που ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA