Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του περσινού κύκλου του Survivor και φέτος δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σχολιάσει τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, στηρίζοντας κάποιους παίκτες, όπως τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το μήνυμα που έστειλε ο Χρήστος Δάντης μετά από τον τραυματισμό της

Μετά το χθεσινό επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού όπου Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία, έβγαλε στον τάκο την Τζο Μαριδάκη παρά τις πέντε νίκες που έφερε στην κόκκινη ομάδα, ο Τριαντάφυλλος δεν μπορούσε να μην κάνει το δικό του σχόλιο. 

Ο γνωστός τραγουδιστής πέταξε τα «καρφιά» του τόσο στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όσο και στον Απόστολο Ρουβά για διαφορετικούς λόγους. 

Όσον αφορά τη Ναυσικά, ο Τριαντάφυλλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Κρίμα, Ναυσικά, πραγματικά κρίμα. 5 νίκες σου έφερε η Τζο. Πόσο αδικία, αλλά ο κόσμος βλέπει».

Στο στόχαστρό του, όμως, βρέθηκε και ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος κατά τη διάρκεια του άγριου καυγά μεταξύ του Άρη και του Τάκη και ενώ συμπαίκτες τους και άνθρωποι της παραγωγής προσπαθούσαν να τους κρατήσουν σε απόσταση, εκείνος έμεινε τελείως αμέτοχος παρά το γεγονός ότι ο Άρης τον έχει επιλέξει για κουμπάρο του στο γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, όπως έχει ειπωθεί σε παλαιότερο επεισόδιο του Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA