Μενού
  • Α-
  • Α+

Mετά από την ολιγοήμερη διακοπή λόγω των γιορτών, το Survivor επιστρέφει με νέο επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε εντάσεις, ένα τεράστιο έπαθλο από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά κι έναν τραυματισμό που θα πονέσει. Στο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, ο Τούρκος παραγωγός σε ρόλο παρουσιαστή ανακοινώνει -μιλώντας ελληνικά- πως η ομάδα που θα κερδίσει στο αγώνισμα, θα πάει ταξίδι στο Μαϊάμι.

Διαβάστε ακόμη: Super Mammy: Όλο και ανεβαίνει σε τηλεθέαση ο Μάρκος Σεφερλής

Αυτό είναι και το πρώτο από τα πολλά μεγάλα έπαθλα που έρχονται το επόμενο διάστημα στο ριάλιτι επιβίωσης. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι κοντά σας. Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, αμέσως μετά το παιχνίδι, φεύγει για το Μαϊάμι», ακούμε τον Τούρκο παραγωγό να λέει στους παίκτες κι εκείνοι όπως είναι λογικό ενθουσιάζονται.

Βέβαια το επεισόδιο θα επισκιάσει ο σοβαρός τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Ο παίκτης του Survivor την ώρα που αγωνιζόταν έκανε μια άτσαλη κίνηση και όπως ακούμε στο trailer, φωνάζει πως «πάει το χέρι μου, πονάω!». Μένει να δούμε αν όντως ο τραυματισμός θα τον κρατήσει αρκετές ημέρες εκτός αγωνισμάτων. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA