Οι εξελίξεις της σειράς «Σασμός» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες το βράδυ, Τετάρτη του Πάσχα (27/4) ο Αστέρης αθωώνεται και επέστρεψε στη φυλακή για τελευταία φορά προκειμένου να χαιρετίσει τους φίλους που έκανε. Ο Τόλης και ο Καραπάνος τον αποχαιρέτισαν συγκινημένοι και το Twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει τη φιλία των τριών ανδρών, τονίζοντας τις συγκινητικές στιγμές που χάρισαν στο κοινό.
Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Το Twitter υποκλίθηκε στη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Η σκηνή που καθήλωσε το κοινό
Ο Θάνος Μπίρκος, που υποδύεται τον Τόλη, έγινε από την πρώτη στιγμή αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και το Twitter θέλει να συνεχίζει να τον βλέπει στη σειρά του Alpha.
- Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά την εμπρηστική επίθεση
- Η Τούνη ανεμίζει τα 500ευρα σε πισίνα στο Μπαλί και κάνει τον Λιάγκα να ξεσπά: «Ντρέπεται και η ντροπή»
- Πετράλωνα: «Άστεγοι» και οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας, υπέστη ζημιές μετά την κατάρρευση
- Δώρα Χρυσικού: «Εγώ δούλευα με καρκίνο και ο άλλος καθόταν στον καναπέ» - Τι είπε για τον πρώην της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.