Οι εξελίξεις της σειράς «Σασμός» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες το βράδυ, Τετάρτη του Πάσχα (27/4) ο Αστέρης αθωώνεται και επέστρεψε στη φυλακή για τελευταία φορά προκειμένου να χαιρετίσει τους φίλους που έκανε. Ο Τόλης και ο Καραπάνος τον αποχαιρέτισαν συγκινημένοι και το Twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει τη φιλία των τριών ανδρών, τονίζοντας τις συγκινητικές στιγμές που χάρισαν στο κοινό.
Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Το Twitter υποκλίθηκε στη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Η σκηνή που καθήλωσε το κοινό
Ο Θάνος Μπίρκος, που υποδύεται τον Τόλη, έγινε από την πρώτη στιγμή αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και το Twitter θέλει να συνεχίζει να τον βλέπει στη σειρά του Alpha.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.