Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εντάσεις, αλλά και οι δυσκολίες δεν έλειψαν από την κουζίνα του MasterChef ούτε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/4) στο Star. Η Μπλε ομάδα οδηγήθηκε σε ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση και κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, έγινε ο κακός χαμός, καθώς κανείς δεν ήθελε να αναλάβει τις ευθύνες του για το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο «Μπόμπαινας» επέστρεψε - Η θεαματική είσοδος και τα «καρφιά» που έριξε

Την ασυλία είχε κερδίσει η Ελπίδα Μορφούλη, ενώ έπειτα από μια επεισοδιακή ψηφοφορία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση που προέκυψαν ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης κι η Ελισάβετ Κοντοκώστα.

Εκτός από τους τρεις κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση βαθμολόγησε και ο Ιταλός σεφ Elio Sironi, αφού οι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα δικό του πιάτο, με ιδιαίτερες δυσκολίες.

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα ήταν τελικά εκείνη που αποχώρησε λίγο πριν από τη 10άδα του διαγωνισμού.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMasterChefGR%2Fposts%2F1314089759076389&show_text=true&width=100%

Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, ο Μπόμπαινας, καθώς πήγαινε στον εξώστη ξεκίνησε να φωνάζει ότι άλλος θα έπρεπε να βρισκόταν στη θέση της Ελισάβετ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA