Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (2/5) και μίλησε για την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή. «Ο Πρωινός Καφές ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα για μένα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «αν δεν ήσουν εσύ σε αυτό το ντόμινο της ζωής, να φύγεις από εκεί για να έρθει κάποιος άλλος, μπορεί να ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμη: Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η Ελένη Ράντου παραλίγο να πετάξει καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη

«Αυτή η πορεία με βρίσκει πολύ χορτάτη. Έκανα όσα θέλησα να κάνω σε αυτό το αγαπημένο πράγμα που λέγεται τηλεόραση. Μέσα από κάθε τι που έκανα έβρισκα ένα κομμάτι του εαυτού μου και έδινα ένα κομμάτι από τον εαυτό μου», ανέφερε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη. 

Για το βιβλίο που έγραψε δήλωσε: «Είχα θυμό μέσα μου, γιατί δεν κατανοούσα πράγματα και όταν δεν μπορείς να τα ερμηνεύσεις πνίγεσαι, έχεις μέσα θυμό. Όταν το αναγνώρισα αυτό ηρέμησαν τα πάντα.

Έχει σημασία να αναγνωρίζεις τα συναισθήματα που σου προκαλούν διάφορες σκέψεις και συμπεριφορές. Το γράψιμο με βοήθησε. Εμείς οι γυναίκες μεγαλώνουμε σε ένα περιβάλλον με τρομερά αμφιλεγόμενα μηνύματα, που δημιουργούν εσωτερική σύγκρουση και θυμό. Ψάχνεις να βρεις τη θέση σου στο άσπρο και το μαύρο».

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για τη διαφορά ηλικίας με τον Θοδωρή Μαροσούλη είπε: «Δεν το διαβάζω για πρώτη φορά. Αυτοσαρκάζομαι κιόλας. Λέω «σε αυτό που οι άλλες βλέπουν ένα τέκνο μου, εγώ βλέπω ένα τεκνό!». Δεν έχω θέμα και δεν θα έπρεπε να έχει κανένας άλλος θέμα. Γιατί να το σχολιάζεις αυτό το 2022; Το συγκεκριμένο site, που δεν το έβγαλα στη φόρα, το είχε κάνει συστηματικά άλλες τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA