Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε για άλλη μια φορά κατά του Άρη Σοϊλέδη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor λέγοντας - μεταξύ άλλων - πως δεν του αξίζει μια θέση στον τελικό ύστερα από την παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού με τη χρήση κινητού τηλεφώνου. 

Διαβάστε ακόμη: Το παρασκήνιο με τον Μπόμπαινα στο MasterChef και το συμβόλαιο χιλιάδων ευρώ για τη Ζέτα Μακρυπούλια

«Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί τον προηγούμενο καιρό ένιωθα αδικημένος, θυμωμένος με όλα αυτά που συνέβαιναν γιατί έπιασαν και έμαθαν ότι ο Γιώργος και ο Άρης χρησιμοποιούν κινητό και έτσι έφαγαν και την ποινή. 

Πριν από μερικές μέρες με είχε πιάσει ο Άρης μέσα στη ζούγκλα και μου είχε πει ότι βλέπει όλες μου τις συνεντεύξεις από το κινητό, μιλώντας για όσα έχω πει για εκείνον, τη Σοφιάννα και τη Ναυσικά και μου είπε ότι πρέπει να το «μαζέψω» γιατί τα βλέπει έξω η γυναίκα του.

Του λέω "τι ακριβώς θέλεις να πω; Γιατί ό,τι λέω για σένα και τη Σοφιάννα, δεν είπα κάτι συγκεκριμένο, είπα κάτι που βλέπω" και μου το έχουν πει και άλλοι συμπαίκτες και καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. 

Εγώ δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που βλέπω και αυτά που πιστεύω. Είμαι σίγουρος ότι ο Άρης δεν παίζει καθόλου δίκαιο παιχνίδι και έχει κάνει σαν τα μούτρα τον Γιωργάκο τον Τάλα, δεν του αξίζει καμία θέση στον τελικό, θα πρέπει να βγει εκτός», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA