Μενού
  • Α-
  • Α+

Έναν άγριο καυγά με βρισιές και σπρωξιές ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη Βρισηίδα Ανδριώτου είδαν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/5) κατά τη διάρκεια, μάλιστα, του αγώνα επάθλου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Ο Σοϊλέδης μου είπε ότι βλέπει τι λέω για εκείνον και τη Σοφιάννα»

Αφορμή για τον καυγά μεταξύ των δύο παικτών ήταν συνθήματα, όπως το «στόχευσε» που φώναζε ο Εμμανουήλ στη Βρισηίδα την ώρα της αναμέτρησής της με την Ασημίνα.

«Μη μου φωνάζεις "στόχευσε", στοχεύω, σου μιλάω. Μου είπες σκάσε; Δεν σε έβρισα, αγόρι μου. Χαλάρωσε», είπε η Βρισηίδα εκτός εαυτού, σπρώχνοντας τον Κωνσταντίνο, ο οποίος ετοιμαζόταν να πάει για τη δική του αναμέτρηση. 

«Με σπρώχνεις μπροστά στην κάμερα και που πάω να παίξω; Υστερική. Δεν ντρέπεσαι και με χτυπάς; Γιατί με σπρώχνεις;», είπε με τη σειρά του σε έξαλλη κατάσταση ο Εμμανουήλ, ενώ χρειάστηκε να μεσολαβήσουν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Στέλλα Ανδρεάδου για να τους χωρίσουν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA