Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα, προκειμένου να καταγράψουν την τοποθέτηση του ιερέα που προχώρησε στην ρατστική επίθεση κατά μιας άνεργης τρανς που βρέθηκε στην εκκλησία την ώρα που μοίραζαν το συσσίτιο.  Ο ιερέας έδιωξε την τρανς από το συσσίτιο και το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Επίσης η τρανς αναφέρθηκε στον ιερέα υποστηρίζοντας πως την παρότρυνε να «γίνει πόρνη» για να έχει εισόδημα.

Διαβάστε ακόμη: Καλλιθέα: Ιερέας έδιωξε τρανς από το συσσίτιο της εκκλησίας: «Βγάλε το στήθος και ξαναέλα»

«Σας παρακαλώ… Σας παρακαλώ… Δεν μιλάω γιατί θα με σταυρώσετε» είπε χαρακτηριστικά ο ιερέας.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

«Μόνος σας σταυρωθήκατε πάτερ, μετά τις δηλώσεις και τις πράξεις σας! Μετά τις ατάκες που είπατε στη γυναίκα που ήρθε απλά να πάρει το φαγητό. Θα σας σταυρώσουμε; Εσείς χαρακτηρίσατε μία γυναίκα που έχει κάνει αλλαγή φύλου, που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα, ως «άνθρωπο του διαβόλου». Εσείς τα είπατε όλα αυτά! Δεν το κάνουμε εμείς» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφού προβλήθηκε και πάλι το βίντεο με την ομοφοβική επίθεση του ιερέα στην τράνς γυναίκα, η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε: «Ξέρουμε πολύ καλά τι εννοούσε όταν έλεγε ότι είναι άντρας με βυζι@ και ότι τα κονομάει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA