Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor στους τηλεοπτικούς δέκτες, όπου κρίθηκε ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο φαγητού που κατέκτησαν οι Μπλε με 2-0 (6-4 και 6-3) και δώρο τη... μακαρονάδα. Ωστόσο, τα νεύρα ήταν τσιτωμένα, καθώς μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη, οι σχέσεις μεταξύ των παικτών της Μπλε Ομάδας άλλαξαν, η παρέα του Άρη Σοιλέδη έχασε ένα σημαντικό της μέλος, η παραμονή του Τάκη Καραγκούνια έφερε νέες εντάσεις στην παραλία και ο Γιώργος Κατσαούνης... έλαμψε δια της αποβολής του!

Διαβάστε ακόμη: Γαύδος: Η δήμαρχος γκρέμισε τις καλύβες των Survivors μετά την εκπομπή «Αυτοψία»

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου, ο Θεσσαλός παίκτης του Survivor έχασε το δικαίωμα να αγωνιστεί και ίσως για αρκετές ημέρες ακόμα, αφού έγινε γνωστό ότι κινήθηκε επιθετικά κατά συμπαίκτη του. Συγκεκριμένα ο Κατσαούνης επιτέθηκε στον Τάκη Καραγκούνια. Ο τσακωμός των δύο παικτών συνέβη γιατί ο πρώτος είχε χάσει τα παπούτσια του και κατηγορούσε τους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια ο Τάκη Καραγκούνιας που προσβλήθηκε από αυτό επιτέθηκε στον Κατσαούνης με αποτέλεσμα να «ανάψουν τα αίματα» στην καλύβα. Για να αποφευχθούν τα χειρότερα, όλοι οι παίκτες μπήκαν στη μέση και χώρισαν τους δύο άντρες. Εξάλλου, τις προηγούμενες ημέρες, ο Καραγκούνιας είχε δηλώσει ότι αν παρέμενε στο παιχνίδι, θα ακολουθούσε διαφορετική πορεία πλεύσης κάτι που φάνηκε στην πρώτη «στραβή» εντός της ομάδας του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA