Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο έρωτα βλέπει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής (8/5) να ανθίζει στην μπλε ομάδα ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ξύλο και αποβολή Κατσαούνη που πιάστηκε στα χέρια με τον Καραγκούνια

«Από αλλού περίμενα τον έρωτα και από αλλού μας ήρθε», θα πει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος, όμως, θα εκφράσει τις επιφυλάξεις για το κατά πόσο είναι αληθινός και όχι fake αυτός ο έρωτας. «Νομίζω είναι λίγο εσκεμμένο το παιχνιδάκι. Ο Σπύρος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και βρήκε τη Βρισηίδα. Είναι και λίγο τραγελαφικό ζευγάρι», θα πει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την απόφαση της παραγωγής για την ποινή που θα επιβληθεί στον Γιώργο Κατσαούνη μετά την επίθεσή του στον Τάκη Καραγκούνια. 

«Υπήρξαμε μάρτυρες ενός περιστατικού, το οποίο μας θορύβησε. Εξετάσαμε όλη αυτή την ενέργεια, η απόφαση λοιπόν της παραγωγής…», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός με το τρέιλερ να μη μαρτυρά κάτι παραπάνω γύρω από την όποια τιμωρία του επιβληθεί.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA