Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου (7/5) η Σοφιάννα Αβραμάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor την προηγούμενη Τετάρτη (4/5) και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Εμμανουήλ βλέπει έρωτα ανάμεσα σε Βρισηίδα και Μαρτίκα - Ποια η ποινή του Γιώργου Κατσαούνη

Με ανανεωμένο λουκ, εμφανώς μαυρισμένη και έχοντας κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια, η Σοφιάννα Αβραμάκη συνοδευόταν από ανθρώπους της παραγωγής και δεν έκανε κάποια δήλωση, όπως συνηθίζεται, άλλωστε παρά μοίρασε χαμόγελα σε φωτογράφους και δημοσιογράφους.

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας είχε βρεθεί στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα, καθώς, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, υπήρχε ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη, κάτι που διέψευσε η ίδια κατηγορηματικά στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love It μετά την αποχώρησή της από το Survivor, χαρακτηρίζοντάς το απαράδεκτο να διαδίδει κάποιος τέτοιες φήμες τη στιγμή που ο Άρης Σοϊλέδης ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA