Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ του Σαββάτου (7/5) προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του σόου του ΑΝΤ1 «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» με τους φιναλίστ να βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον νικητή να προκύπτει μετά από ψηφοφορία του κοινού. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Εμμανουήλ βλέπει έρωτα ανάμεσα σε Βρισηίδα και Μαρτίκα - Ποια η ποινή του Γιώργου Κατσαούνη

Στις τρεις πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι Kings don’t care, Μαρηλένη και Αλέξανδρος, Κωνσταντίνος Τσαμαδός, όπως ανακοίνωσαν ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης, ενώ μεγάλος νικητής του σόου αναδείχθηκε ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος είχε τραγουδήσει παραδοσιακή μουσική ξεσηκώνοντας το κοινό. 

Ο ίδιος δεν μπορούσε να το πιστέψει και δεν έκρυψε πως νιώθει ευλογημένος για τη μεγάλη νίκη του, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες προτού ανέβει στη σκηνή και ο πατέρας του και ευχαριστήσει και εκείνος με τη σειρά του όλους όσους ψήφισαν το γιο του. 

Όσον αφορά την τηλεθέαση, ο μεγάλος τελικός του «Ελλάδα, έχεις Ταλέντο» συγκέντρωσε τηλεθέαση 12,3% στο δυναμικό κοινό κερδίζοντας την τρίτη θέση στην prime time ζώνη του Σαββάτου στη συγκεκριμένη κατηγορία κοινού, ενώ στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν το «Survivor» και το «Τι φάση» με 21,6% και 13,3% αντίστοιχα. 

Τέλος, στο Γενικό Σύνολο το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» κέρδισε τη δεύτερη θέση σε τηλεθέαση με ποσοστό 13,6%, ενώ στην κορυφή ήταν και εδώ το «Survivor» με 22,4% και στην τρίτη θέση το «Σπίτι με το MEGA» με 12,2%.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA