Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλή εβδομάδα σε όλους. Ο καιρός αρχίζει και φτιάχνει σιγά σιγά, η διάθεσή μας αλλάζει και όπως είναι λογικό καταστρώνουμε τα πλάνα μας για τους επόμενους μήνες. Δεν είμαστε μόνο εμείς, όμως, που το κάνουμε αυτό. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει στους διαδρόμους των τηλεοπτικών σταθμών. Ας δούμε τι έχει το αποψινό Τηλεκοντρόλ.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: Το μήνυμα της αδερφής του μετά την αποβολή του από το παιχνίδι

To νέο πρότζεκτ του Νίκου Κοκλώνη

https://www.instagram.com/p/CdU9fyAoSwc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια ιδιαίτερη φωτογραφία είδαμε το πρωί της Δευτέρας (9/5) στο προφίλ του Νίκου Κοκλώνη στο Instagram. O παρουσιαστής και παραγωγός ταξίδεψε μέχρι το Μεντεγίν της Κολομβίας, όπου βρέθηκε στο σπίτι του Πάμπλο Εσκαμπάρ και ήπιε καφέ με τον αδερφό του, Ρομπέρτο.

«Πρωινός καφές στο σπίτι του Πάμπλο Εσκομπάρ, σε μια μοναδική συνέντευξη με τον αδελφό του Ρομπέρτο. Σύντομα στις οθόνες σας όλη η διαδρομή του πιο καταζητούμενου ανθρώπου όλων των εποχών», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, ανακοινώνοντας ουσιαστικά το νέο πρότζεκτ που θα δούμε στο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται, τον Alpha.

H viral απάντηση της Ανδρομάχης στη Eurovision

Η φετινή Eurovision ξεκίνησε και επίσημα το απόγευμα της Κυριακής (8/5) με την εμφάνιση των αποστολών στο τιρκουάζ χαλί της διοργάνωσης. Εκεί είδαμε την Ανδρομάχη Δημητροπούλου που εκπροσωπεί την Κύπρο, να κλέβει τις εντυπώσεις. Τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με την απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για το «πού γράφει τα τραγούδια της».

«Στην κουζίνα. Λατρεύω το μαγείρεμα. Δεν θέλω να ξυπνήσω κανέναν κι έτσι πηγαίνω εκεί και γράφω τα κομμάτια μου σε σημειωματάριο», απάντησε η τραγουδίστρια, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους παρουσιαστές της Eurovision.

To νέο ειδύλλιο του Survivor

Δεν είναι μόνο ο τσακωμός του Τάκη Καραγκούνια με τον Γιώργο Κατσαούνη το θέμα που απασχολεί αυτές τις ημέρες το ελληνικό Survivor. Είναι και ένα νέο ειδύλλιο, το οποίο έχει αρχίσει να αναπτύσσεται στο παιχνίδι, σύμφωνα με τον «ρεπόρτερ» Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε on camera ο παίκτης του ριάλιτι «οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι ραγδαίες κι αναπάντεχες διότι το ζευγάρι που θα αναφερθώ είναι η Βρισηίδα κι ο Σπύρος. Το ειδύλλιό τους έχει ξεκινήσει εδώ και 3 ημέρες». Μένει να δούμε κατά πόσο θα επιβεβαιωθεί αυτή η φήμη.

Οι «Μάγισσες» του ΑΝΤ1

Μπορεί το «Ντέρτι», η σειρά που θα αντικαθιστούσε τις «Άγριες Μέλισσες», να πήρε αναβολή, ωστόσο ο ΑΝΤ1 δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια ενόψει του φθινοπώρου. Το κανάλι φαίνεται πως βρήκε τη σειρά που θα ρίξει στην «αρένα» της μυθοπλασίας και αυτή θα έχει τίτλο «Μάγισσες», με σκηνοθέτη τον Λευτέρη Χαρίτο.

Η σειρά θα είναι ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής, το οποίο θα διαδραματίζεται λίγα χρόνια πριν την Επανάσταση. Μιλάμε, λοιπόν, για μια υπερπαραγωγή, η οποία έχει σκοπό να συνεχίσει τον «μύθο» που έχτισαν αυτά τα χρόνια οι Άγριες Μέλισσες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA