Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εντάσεις συνεχίζονται στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (9/5) με τις δύο ομάδες - Μπλε και Κόκκινους - να αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Κατσαούνης: Μια ματιά στο Instagram του παίκτη που αποβλήθηκε από το Survivor

Ήδη η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, όπως προέκυψε από το επεισόδιο της Κυριακής (8/5) μετά την ήττα των Μπλε, είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. 

Απόψε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την ασυλία ο Στάθης Σχίζας θα χάσει τον έλεγχο και θα χτυπήσει δύο κατασκευές και ένα μικρόφωνο με τον Γιώργο Λιανό να χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του «απαράδεκτη» και να τον ενημερώνει ότι «θα επιφέρει ποινή».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σύμφωνα με τα spoilers, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν απόψε την ασυλία με αποτέλεσμα στο Συμβούλιο του Νησιού οι Μπλε να καλούνται να βγάλουν παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση. 

Σύμφωνα πάλι με τα spoilers, ο Τάκης Καραγκούνιας θα κερδίσει την ατομική ασυλία στην Μπλε ομάδα, ενώ οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Τέλος, στην Κόκκινη ομάδα όπου η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κέρδισε την ασυλία στο επεισόδιο της Κυριακής (9/5), τα spoilers τη θέλουν να βγάζει στον τάκο τον Απόστολο Ρουβά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA