Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Δάντης έριξε τα «βέλη» του στη Σοφιάννα Αβραμάκη το βράδυ της Δευτέρας (9/5) με αφορμή τη στήριξη που έδειξε εκείνη μέσω Instagram στον Άρη Σοϊλέδη. 

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: «Καρφιά» κατά του Survivor - «Σαπίλα είναι, οι παίκτες δεν μπορούν άλλο, ας γυρίσουν»

Ο παίκτης των Μπλε βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor. Το θέμα, όμως, είναι ότι υποψήφια προς αποχώρηση είναι και η σύντροφος του Χρήστου Δάντη, Ασημίνα Χατζηανδρέου με την οποία η Σοφιάννα - όσο ήταν και οι δύο στην μπλε ομάδα - ήταν κολλητές φίλες. 

Ακόμα πιο σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι Ασημίνα και Άρης έχουν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές τελευταία και ειδικά στο επεισόδιο της Κυριακής (8/5) οπότε και βγήκε στον τάκο η Ασημίνα. 

Ωστόσο, σε χθεσινοβραδινό στόρι της η Σοφιάννα προέτρεπε τους followers της να ψηφίσουν τον Άρη Σοϊλέδη για να παραμείνει στο Survivor. 

Η στήριξη της Σοφιάννας στον Άρη, όπως φαίνεται, δεν άρεσε καθόλου στον Χρήστο Δάντη, ο οποίος κοινοποίησε το στόρι της Σοφιάννας και σχολίασε: «Η πέτρα έρχεται από κοντά, Ασημίνα. Αλλά μην ανησυχείς. Οι "ουρές", "ουρές" μένουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.