Μενού
  • Α-
  • Α+

Άκρως Eurovisionικό ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με την Ελλάδα να τα πηγαίνει περίφημα και να τερματίζει στην 8η θέση, αλλά και την Ουκρανία να ανταποκρίνεται στον τίτλο του φαβορί και να παίρνει την πρωτιά. Δευτέρα, όμως, σήμερα και έχουμε φρέσκο Τηλεκοντρόλ.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022 - Αμάντα Γεωργιάδη: «Νιώθω καλά, είμαι περήφανη και ελπίζω να είναι και οι Ελληνες»

Η συνεργασία Chanel - Φουρέιρα που βάζει «φωτιά» 

Μνήμες από Fuego ξύπνησε σε πολλούς η εμφάνιση της Chanel Terrero από την Ισπανία στον μεγάλο τελικό της Eurovision. Η τραγουδίστρια με μια εκρηκτική χορογραφία, αλλά και ένα ρυθμικό κομμάτι τερμάτισε στην 3η θέση του διαγωνισμού, κάνοντας τους Eurofans να την αποθεώσουν στα social media. 

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η εκπομπή Happy Day του Alpha, είναι πολύ πιθανό να δούμε την Ισπανίδα σύντομα και στα μέρη μας. Η Chanel φαίνεται πως πριν τη Eurovision είχε επικοινωνήσει με την Ελένη Φουρέιρα, αποκαλύπτοντάς της ότι αποτέλεσε έμπνευση για εκείνη. Τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής οι δύο σταρ ετοιμάζουν μια συνεργασία, την οποία θα δούμε live στα φετινά βραβεία MAD. Ίσως ακούσουμε ένα mix από Fuego και Slo-Mo ή κάποιο νέο hit με τις δυο τους. Για να δούμε. 

Πότε ολοκληρώνεται ο Σασμός

Το σίριαλ της σεζόν δεν είναι άλλο από τον Σασμό. Το πρότζεκτ του Alpha τα πήγε εκπληκτικά από άποψη τηλεθέασης, αγαπήθηκε από το κοινό και όπως είναι λογικό θα συνεχίσει και στην επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Πότε όμως θα ρίξει αυλαία για φέτος; 

Όπως φαίνεται από το πρόγραμμα του καναλιού, το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού για φέτος θα το δούμε την Τρίτη 5 Ιουλίου. Βέβαια, μέχρι τότε θα υπάρξουν και δύο θάνατοι που θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές. Ο πρώτος αφορά τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία θα φύγει από τη ζωή λόγω προβλημάτων υγείας. Ο δεύτερος θα είναι ακόμη πιο απρόσμενος.

Χωρίς αντίπαλο το Survivor

Οι Κυριακές ανήκουν αποκλειστικά στο Survivor. Αυτό άλλωστε δείχνουν οι μετρήσεις στα μηχανάκια της τηλεθέασης τη συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έφτασε στο δυναμικό κοινό το 25.6% και στο σύνολο το 27.4%, σε μία από τις καλύτερες φετινές του ημέρες. 

Η Γη της Ελιάς ήταν δεύτερη με 27.1% στο σύνολο, ενώ ήταν χαώδης η διαφορά με τα υπόλοιπα προγράμματα της βραδινής ζώνης, με κανένα να μη ξεπερνά στο σύνολο το 10%. 

Οι νέες σειρές που προσγειώνονται στο ERTFLIX

Κατά συρροήν δολοφόνοι, αιμοβόρες συμμορίες, και καρτέλ ναρκωτικών που κατέκτησαν τον κόσμο, μόλις έφτασαν στο ERTFLIX και μας καλούν να εξερευνήσουμε έναν κόσμο γεμάτο διαφθορά, κρυμμένα ίχνη και κάλυκες. Κορυφαίες σειρές ντοκιμαντέρ, ξεδιπλώνουν το νήμα μυστηρίων που δεν διαλευκάνθηκαν ποτέ, δημιουργούν ξανά τα πορτρέτα των πιο αιμοβόρων serial killers της παγκόσμιας ιστορίας και χτίζουν τον μύθο των πιο επικίνδυνων συμμοριών.

Οι εννέα σειρές ντοκιμαντέρ που προστέθηκαν στην πλατφόρμα και συνθέτουν ένα σκοτεινό παζλ με αιματηρά σημεία στην ιστορία του υπόκοσμου είναι τα «11 πτώματα», το «Ποιος σκότωσε τον ράπερ Τούπακ Σακούρ;», το «Κυνηγώντας τον Ζόντιακ», η «Ιστορία της διακίνησης ναρκωτικών», το «ΗΠΑ: Ο πόλεμος των ναρκωτικών», η «Σωματεμπορία ανηλίκων στο Λος Άντζελες», το «Πίσω από την κλειστή πόρτα», το «Στα άδυτα της Μαφίας: Σικάγο» και το «Στα άδυτα της Μαφίας: Νέα Υόρκη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA