Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας (16/5) μετά από τις χθεσινές του νίκες, ενώ έστρεψε τα βέλη του για ακόμα μία φορά κατά του Τάκη Καραγκούνια, ενώ στη συνέχεια έβαλε μαύρο πέπλο ή μάλλον πιο σωστά δίχτυ για τον γάμο Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το μεγάλο έπαθλο στον αγώνα με τους Τούρκους All Stars

«Έφερα δύο αναπάντεχες νίκες, όπου δεν τις περίμενε κανείς σίγουρα, όπως ο Τάλα κι ο Τάκης. Περίμενε κανείς ότι θα κερδίσω τον καλύτερο κι άχαστο παίκτη του Survivor, τον Τάλα; Όχι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν θα ξεχάσω, όμως, τα λόγια του Τάκη στο συμβούλιο.

Φίλε, άραξε την πέτσα σου, χαλάρωσε γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με το που τον επέλεξες στο χθεσινό αγώνισμα, στο καπάκι έφερε τη νίκη και δεν σε βλέπω καν. Άντε γεια, δεν σε βλέπω καν. Άρχισαν να του φταίνε όλα κι έλεγε ότι χτύπησε στο πόδι του. Γενικά όταν χάνει ο Τάκης χτυπιέται και του φταίνε τα πάντα. Αλλά έχασε από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ κι αυτό θα το θυμάται για πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρο το ειδύλλιο Βρισηίδας Ανδριώτου και Σπύρου Μαρτίκα, λέγοντας ότι τελευταία μιλάνε πολύ για γάμο, αλλά μάλλον… δεν πείθουν, κατά τον ίδιο. 

«Τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει και μιλάνε για γάμο. Τώρα η Βρισηίδα να είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα; Να κάνω το σταυρό μου, δε νομίζω. Ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα μπορεί γιατί έχει κέρδος. Πώς γίνεται μετά από πέντε μήνες να είναι στα ξαφνικά ερωτευμένοι; Όλη η παραλία γελάει με τα χάλια τους, κάνω εμετό. Πουλάνε ένα love story, το οποίο είναι όλο λάθος», είπε ο Εμμανουήλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA