Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την πρώτη ημέρα της Ομαδικής Δοκιμασίας του MasterChef στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου και στο θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του «Orient Express», στη δεύτερη ημέρα αυτής της διήμερης Ομαδικής Δοκιμασίας, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τις δυο ομάδες σε ένα διαφορετικό ειδυλλιακό σκηνικό, στην πανέμορφη Λίμνη Νευρόπολης.

Διαβάστε ακόμη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, η νέα εκπομπή με Στικούδη - Παναγιώταρου και η «μάχη» της τηλεθέασης

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη σχηματιστεί και έτσι θα παραμείνουν και σε αυτή τη δοκιμασία του MasterChef. Η μπλε ομάδα, με αρχηγό την Καλλιόπη Μπεζαντέ και η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό την Ελπίδα Μορφούλη, γνωρίζουν πως τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Αυτή τη φορά, κάθε ομάδα καλείται να ετοιμάσει τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας, με διαφορετικό υλικό να πρωταγωνιστεί στο καθένα. Η δοκιμασία, ωστόσο, δεν θα είναι τόσο εύκολη, αφού οι δυο ομάδες πρέπει να αποδείξουν πόσο εύκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και να προσαρμόσουν τις ιδέες και τις τεχνικές τους σε συνθήκες απουσίας ηλεκτρικών συσκευών. Πώς θα διαχειριστούν οι δυο ομάδες την πλήρη απουσία ηλεκτρικού ρεύματος;

Οι δυο ομάδες είναι αποφασισμένες όχι μόνο να παρουσιάσουν εξαιρετικά πιάτα, ικανά να τους δώσουν τη νίκη, αλλά και να απολαύσουν στο έπακρο τη δοκιμασία, αφού αυτή η Ομαδική Δοκιμασία θα σημάνει και το τέλος των Ομαδικών Δοκιμασιών για το MasterChef 2022.

Οπως βλέπουμε και στο trailer, η ομαδική δοκιμασία θα φέρει άγχος και κλάματα στους παίκτες, με την Ελπίδα Μορφούλη να ξεσπά μπροστά στην κάμερα. Ποια ομάδα θα καταφέρει τελικά να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και θα στεφθεί νικήτρια;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA