Μενού
  • Α-
  • Α+

Mini reunion για την ορίτζιναλ Κόκκινη ομάδα του Survivor το μεσημέρι του Σαββάτου (21/5) με τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Απόστολο Ρουβά να βγαίνουν για φαγητό στα νότια προάστια. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Βρισηίδα, Μαρτίκας «γιορτάζουν» την αποχώρηση Καραγκούνια - Νέος απαιτητικός στίβος μάχης

Μαζί τους ήταν και η σύντροφος του Ρουβά, Φανή Γιαβρίδου, στην πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού μετά την αποχώρησή του από το Survivor, αλλά και η Μαρία Αντωνά, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη.

Όπως φάνηκε και από τα stories που ανέβασαν στα προφίλ τους στο Instagram, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δε σταμάτησε να πειράζει τους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι γύρισαν πρόσφατα από τον Άγιο Δομίνικο ιδιαίτερα μαυρισμένοι.

Ο Απόστολος Ρουβάς, μάλιστα, έδειχνε πανευτυχής στο πλευρό της συντρόφου του, την οποία είχε αποχωριστεί τόσους μήνες που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA