Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήδη από την πρεμιέρα του Survivor στις 26 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Λιανός το είχε χαρακτηρίσει ως το «παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών» και η εξέλιξή του όλους αυτούς τους μήνες μάλλον έχει δικαιώσει με το παραπάνω τον εν λόγω χαρακτηρισμό.

Διαβάστε ακόμη: Απόστολος Ρουβάς: Αυτή είναι η σύντροφός του - Πρώτη δημόσια εμφάνιση με Ναυσικά και Κωνσταντάρα

Δυνατοί παίκτες έχουν αποχωρήσει, άλλοι αποχώρησαν οικειοθελώς λόγω κάποιου θέματος υγείας, ένας αποβλήθηκε, οι εντάσεις είναι απρόβλεπτες, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν παραβεί τους κανόνες του παιχνιδιού «τρώγοντας» ποινή από την παραγωγή. 

Σάλο είχε προκαλέσει στις αρχές του μήνα το γεγονός ότι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ είχαν κατορθώσει να βρουν κινητό τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο και μάλιστα, τότε είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι και άλλοι παίκτες κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend που προβλήθηκε την Κυριακή (22/5) δύο παίκτριες, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ή η Βρισηίδα Ανδριώτου κινδυνεύουν με αποβολή από το Survivor επειδή φέρονται να έχουν, επίσης, επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Μάλιστα, για τη Βρισηίδα υπάρχουν όντως στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι έρχεται σε επικοινωνία με άτομα από το πολύ στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Επίσης, όπως ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου (Μαίη), η οποία έλειπε από το Συμβούλιο του Νησιού της Πέμπτης (19/5) αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αποχωρήσει και αυτή, όπως και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. 

Μένει να δούμε εάν και τι από τα παραπάνω θα επιβεβαιωθεί στην πράξη στα επόμενα επεισόδια του Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA