Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να πλησιάζει στο τέλος της, όμως, οι εξελίξεις στη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς» θα είναι καταιγιστικές μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, ενώ θα μπουν και νέοι χαρακτήρες για να κεντρίσουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

Διαβάστε ακόμη: X Factor: Ανδρέας Γεωργίου και Στέλιος Ρόκκος φιλήθηκαν στο στόμα - Η αντίδραση του παρουσιαστή

Τη Δευτέρα (23/5) το μεσημέρι ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε μια μικρή γεύση στην Ελένη Μενεγάκη του τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια.

«Να σου πω ότι αυτή την εβδομάδα έχουμε καινούργιες αφίξεις, καινούργιους χαρακτήρες. Έχουμε τον ρόλο του Άρη που μπαίνει, είναι ο αδερφός της Εύας, τον οποίο υποδύεται ο Νίκος Μέλλος. Την παραπάνω εβδομάδα έχουμε τον Κούλη Νικολάου και μπαίνει επίσης και η Βάσια Παναγοπούλου στο ρόλο της Ασπασίας. Θα είναι ζευγάρι. Θα δούμε Βάσια Παναγοπούλου με Δώρα Χρυσικού», δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Δεδομένου ότι τα live του X-Factor προβάλλονται κάθε Κυριακή όπου μέχρι τώρα παιζόταν η σειρά «Η Γη της Ελιάς», ο ίδιος εξήγησε ότι αυτή η μέρα που χάνεται, θα καλύπτεται από τις Παρασκευές.

«Η μέρα που χάνεται από το "X-Factor" θα πάει την Παρασκευή. Οπότε θα έχουμε την παρουσία μας όλες τις ημέρες πάλι, απλά αλλάζει λίγο το πρόγραμμα. Είναι το summer edition. Η σειρά θα πάει μέχρι τέλος Ιουνίου, θα κάνουμε ένα break και επανερχόμαστε την καινούργια σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.    

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA