Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίασε από το πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα που παρουσιάζει στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου τόσο τη Δευτέρα (23/5) όσο και την Τρίτη (24/5) με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να ανησυχήσουν αρκετά.

Διαβάστε ακόμη: Ανεκδιήγητη ατάκα Βαλάντη στην Κατερίνα Καινούργιου: «Κάντε παιδάκια, να προσφέρετε και εσείς κάτι παραπάνω»

Μάλιστα, το γεγονός ότι το πρωί της Τρίτης (24/5) η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκανε καμία αναφορά σε εκείνον, είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν «βροχή» τα μηνύματα στα social media από τηλεθεατές που αναρωτιόντουσαν τι είχε συμβεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Έτσι, κατά τις 12, μετά από διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τους καθησυχάσει λέγοντας πως ο συμπαρουσιαστής της είναι αδιάθετος, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

«Ρωτάτε για τον Ανδρέα μας. Σας είπα ότι είναι λίγο αδιάθετος. Όταν νιώσει λίγο καλύτερα θα είναι κοντά μας, είναι καλά, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ό,τι είναι, θα σας ενημερώνουμε. Αν μας βλέπεις, σ΄ αγαπάμε Ανδρέα, καλημέρα!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα και συνέχισε με τη ροή της εκπομπής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA