Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη «χρυσή τομή» ανάμεσα στον ίδιο και τους πέντε συμπαίκτες του στο Survivor προσπαθεί να βρει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μετά την άνευ προηγουμένου ένταση που επικράτησε στον χθεσινό αγώνα επάθλου. Γιατί αισθάνεται μόνος τις τελευταίες; Ποιες συμπεριφορές τον ενοχλούν; Θα καταφέρει η Μπλε ομάδα να συμφιλιωθεί με τον make-up artist, μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ τους;

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Μαρτίκας: «Βρισηίδα και Ασημίνα έχουν στήσει χίλια δύο σχέδια εξόντωσης του Σοϊλέδη»

Την ίδια ώρα, η κόντρα ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα ολοένα και φουντώνει. Μάλιστα, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής προβαίνει σε μία αποκάλυψη - «βόμβα» για τον φαρμακοποιό, ο οποίος απαντά εκτοξεύοντας βαριές κατηγορίες, όπως είδαμε στο trailer.

Οι 11 παίκτες των δύο ομάδων ρίχνουν προσωρινά τους τόνους, μπαίνουν στο στίβο μάχης και διεκδικούν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα επικοινωνίας που έχουν δοθεί έως σήμερα στο Survivor. Κάποιοι από τους παίκτες δεν αντέχουν τη στιγμή της ανακοίνωσής του και λυγίζουν, ξεσπώντας σε κλάματα. Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει; Σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, οι Μπλε θα πανηγυρίσουν ξανά. 

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σπύρος Μαρτίκας κι η Βρισηίδα Ανδριώτου γίνονται ξαφνικά από ερωτευμένο ζευγάρι, άσπονδο εχθροί. Πώς ένας τρυφερός έρωτας καταλήγει σε μία τεράστια κόντρα; Γιατί ο φαρμακοποιός κατηγορεί το μοντέλο και την Ασημίνα για «σχέδιο» εναντίον του;  Τι μεσολάβησε μέσα σε λίγες μόλις ώρες;

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί αυτήν την εβδομάδα. Σπύρος Μαρτίκας ή Κωνσταντίνος Εμμανουήλ; Ποιος θα πρέπει να αποχαιρετήσει για πάντα το μεγαλύτερο reality επιβίωσης; Απ' ότι φαίνεται αυτός θα είναι ο make up artist, ο οποίος θα μπει στο αεροπλάνο και θα επιστρέψει στην Αθήνα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA