Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ένα ειδύλλιο που αμφισβητήθηκε και σχολιάστηκε, ίσως, όσο κανένα άλλο στο φετινό Survivor, έλαβε άδοξο τέλος στο αποψινό επεισόδιο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πόλεμος Μαρτίκα - Σοϊλέδη και μαθήματα ηθικής μπροστά στην κάμερα

Μετά τον έντονο τσακωμό τους κατά τη διάρκεια του χθεσινού άγριου καυγά με αφορμή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να χωρίσει τη Βρισηίδα Ανδριώτου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο δεύτερος λόγος για τον οποίο θέλει να παραμείνει στο Survivor, χάθηκε.

«Ίσως χθες ήταν το τελευταίο μου βράδυ και θα επιστρέψω στο σπίτι μου. Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Εξήγησε πως «Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα». 

Ξεκαθάρισε δε στον Στάθη Σχίζα πως «για μένα το story αυτό τελείωσε» με τη Βρισηίδα να μην το παίρνει καθόλου καλά και να ξεσπάει σε κλάματα

«Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Εγώ ήθελα να του εξηγήσω, δεν ήθελα του πω τίποτα κακό, δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο έξαλλος. Είναι δυνατόν ένα ζευγάρι να μαλώνει για τον Κωνσταντίνο; Δηλαδή άμα ήταν κάτι που μου έκανε ή του έκανα, τι θα γινόταν;», απόρησε η Βρισηίδα χωρίς να μπορεί να σταματήσει να κλαίει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA