Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχώρησε από το Survivor την Τετάρτη (25/5) και την Πέμπτη (26/5) λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο για να επιστρέψει Ελλάδα, ο ίδιος θέλησε να στείλει το πρώτο του μήνυμα - μέσω Instagram stories - σε όλους ανεξαιρέτως. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Τέλος στο love story Μαρτίκα και Βρισηίδας με αιχμές

«Βαριέμαι γιατί έχω πολλές ώρες πτήσης. Είμαι Άγιο Δομίνικο, θα πάω Αμερική, Ισπανία και μετά Ελλάδα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με έχετε στηρίξει και σε όσους δε με έχετε στηρίξει, δεν πειράζει, εγώ σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, έχω να πω τόσα πολλά. Νιώθω πάρα πολύ αμήχανα που σας μιλάω.  Έχω να το κάνω μήνες αυτό που κάνω τώρα με εσάς που με αγαπάτε και με στηρίζετε. Θα τα πούμε όλα με τις μέρες. Μπαίνω στο αεροπλάνο, σας αγαπώ πολύ», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Μάλιστα, αρκετές ώρες αργότερα από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης, ο ίδιος ανέβασε νέα stories λέγοντας πως βλέπει όλα τα μηνύματα και τα βίντεο που του έχουν στείλει φίλοι και followers όλο αυτό το διάστημα που ήταν μέσα στο Survivor και έχει κλάψει από τα γέλια, υποσχόμενος πως σιγά σιγά θα τα ανεβάσει όλα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA